Sunny Sunday





I have had problems with Picasa collage publishing in the past days;picasa pictures don't appear at all on blogger (even though they first seem to load in blogger normally) or are sharp in Picasa, but hazy on Blogger?!?

Anyhow,  managed to load succesfully some photos after several attemps, here are some moments from last Sunday. Home made bread and smoothie for breakfast, Vietnamese fresh spring rolls for dinner. Lots of snow left (and some people are in opinion it's till safe to walk and wingskate on ice), but I found the first blooming crocus, in the middle of the snow! It really made my day, spring is arriving!

Viime päiinä minulla on ollut ongelmia Picasan kollaasikuvien julkaisun kanssa. Picasassa kuvat ovat teräviä, mutta Bloggeriin ne ilmaantuvat utuisina tai eivät näy ollenkaan bloggerissa!?!?

Joka tapauksesa, tässä muutamia tuokioita sunnuntailta; lunta on vielä, paljon. Joidenkin mielestä jäällä voi vielä huoletta kävellä ja liitovarjoilla... Aamiaisella itsetehtyä patonkia  ja smoothieta, päivällisellä vietnamilaisia kevätkääröjä. Kohokohta oli kuitenkin ensimmäisen krookuksen löytäminen, sieltä se tunkee lumen keskeltä! Kevät on siis kuitenkin viimein tulossa!

6 kommenttia :

  1. Olen yrittänyt käyttää Picasaa parin viime päivän aikana, huonoilla tuloksilla. Ehkä syy ei ollutkaan omissa taidoissa, jipii?

    Kevät tulee sittenkin, siihen sanon huraa!

    VastaaPoista
  2. Violette; Ehkäpä kyseessä onkin siis jokin yleinen, toivottavasti ohimenevä Picasa-ongelma...

    VastaaPoista
  3. beautiful images! lovely greetings from Germany

    VastaaPoista
  4. Oletko muuten tietoinen että useimmiten kun painaa kommentointia lävähtää kokosivun mainos auki jotain iPhonesta, piilomainos.
    Lohduttava tuo krookuslöytö, olen meinaan vaipumassa epätoivoon kun koko ajan sataa lunta ja piha edelleen täynnä metrin hankea. Saatta mennä vielä aika tovi ennenko tuo hanki sulaa ja suloiset kukat näkevät valon.

    VastaaPoista
  5. Toisella koneella olen huomannut, että jostain ilmaantuu ärsyttävä iphonen mainos, toisella taas ei... täytyypä tutkia bloggerin asetuksia.

    VastaaPoista
  6. Mulla on ollut sama kuvaongelma viikon ajan! :(

    Anne

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.