Wild red

Every spring my mother digs up pots of tulip bulps she has buried in the garden in fall. We always get one for our little balcony and return it when the tulips have bloomed. It is always a surprise what colors the tulips will be, she has so many pots buried. This year the tulips are flaming red, I believe these are the bulps I and Husbad bought in Amsterdam few years ago.

Joka kevät äitini kaivaa puutarhastaan syksyllä hautaamiaan tulppaaniruukkuja. Saamme aina yhden parvekkeellemme ja palautamme sen kun tulppaanit ovat kukkineet. Tulppaanien väri on joka kevät yllätys, hänellä kun on monta ruukkua haudattuna, emmekä muista minkä värisiä on missäkin. Tänä vuonna väri on hehkuvan punainen, nämä taitavat olla pari vuotta sitten Amsterdamista ostamiani sipuleita.

Jokohan uskaltautuisin ostamaan yrttejä parvekkeelle? Markettoja, orvokkeja ja tähtisilmiä on ollut parvekelaatikoissamme jo useamman viikon, mutta mahtaisivatkohan herkemmät yrtit pärjätä jo yötkin ulkona parvekelaatikoissa (kun en niitä kuitenkaan muistaisi nostaa yöksi sisään)?

2 kommenttia :

  1. Tuo tulinen punainen lämmitti heti kylmän tuulisen aamupäivän :)

    Onneksi huomenna alkaa kesä!

    VastaaPoista
  2. Erikoisen näköisiä tulppaneita, kauniita!

    Kiva kuulla, mitä muut ovat laittaneet parvekelaatikoihin. Me muutamme kesällä, joten minun ei olisi kannattanut istuttaa mitään. Tein kympin satsauksen ja ostin korallinpunaisia petunioita 10 kpl. Ihan vain, koska pidän siitä tämän kesän trendiväristä, ja petunoita mulla ei ole ollut vuosiin. Tulppaaneita en ole laittanut parvekkeelle, hyvä idea, kiitos.

    Violette

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.