My herb garden

 
 
I always have besides flowers a little herb garden on my balcony every summer. This year I have in two containers mint, sage, basil, lavendel, chive, thyme, rosemary... It's been so warm lately that they are growing beautifully. I use the herbs for salads, main courses, desserts, drinks... Even on a tiny balcony it's possible to grow many herbs and flowers.

We also have a little "pools", two vintage teacups on the balcony  for the birds to bathe.

Joka kesä pienellä parvekkeellamme on kukkien lisäksi myös pikku yrttitarha. Tänä vuonna kahdessa laatikossa on minttua, salviaa, basilikaa, laventelia, ruohosipulia, timjamia, rosmariinia... Helleaalto on saanut yritit kasvamaan upeasti, jopa ruokakaupasta viime viikolla ostettu yrtit kukoistavat jo komeasti. Käytän yrttejä salaateista jälkiruokiin. Jopa aivan pienellä parvekkeella on ihan mahdollista kasvattaa monenlaisia yrttejä.

Parvekkeella on myös kaksi "uima-allasta" = kaksi vanhaa teekuppia, joissa pikkulinnut voivat kylpeä.

3 kommenttia :

  1. Upea yrttipuutarha! Minulla on hyvät alut ja basilikassa on jo sirkkalehtien jälkeen ensimmäiset lehdet. Mutta ei ole tuo siemenistä asti kasvattaminen tällaisen hätähousun hommia. Ensi viikolla yrttikassi lähtee mukaan mökille ja sitten reissun ajaksi anopin hoiviin. Josko hän saisi ne parempaan nousuun :).

    VastaaPoista
  2. Tosi upeat yrttikuvat!! :)
    nyt kun satoi niin kaikki kukoistaa kohta vielä paremmin :)

    mukavia kesäpäiviä!

    VastaaPoista
  3. How wonderful! I love a good herb garden and can think of a 1000 things to use them for.
    You must harvest and freeze some for Winter. I always just cut a few stems and place them on kitchen roll in air tight containers. They usually keep very well.

    Enjoy Summer!

    KRAM

    x Charlotta

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.