And suddenly... it was August

 Heinäkuu hurahti ohi lähinnä jouten ollessa (Istanbulin-lomalla sentään noudatettiin kahdeksan tunnin työpäivää; kävelyä kymmenestä kuuteen 35 C helteessä...).

Navakka tuuli oli tuonut elokuun ensimmäisenä lähilahdelle leijalautailijat...

July passed by fast, even thoug I had been on holiday and mostly just relaxed (except in Istanbul where we walked eight hours a day in steaming hot weather...)

Kite surfers were enjoying winds on near by bay today...
.

Kirsikkapuut kotipihassa notkuvat marjoista...

Cherry trees are are full of berries on my yard...

...omenatkin ovat kypsymässä...

...apples will be ready to eat during the next weeks...

...ja ruusujen varret taipuvat kukkien painosta.

...and roses are in full bloom.

Toisin kuin monissa blogeissa, en hehkuta syksyn tuloa. Onhan elokuu kesäkuukausi ja vielä on aikaa nauttia lämmöstä ja auringosta ennen pitkän pitkää syksyä ja talvea. Kynttilöille ja syysvaatteiden esittelylle on aikaa myöhemminkin.

Unlike many other bloggers, I am not excited about fall. August is a summer month, there is  time to enjoy (hopefuly) warm and sunny days before (too) long fall and winter arrive. There is plenty of time for candles and fall garderobe presentation later on.

6 kommenttia :

  1. Mua inhottaa kun kauppoihin on tuotu jo kaikki syysvaatteet esille! Se on jotenkin kamalan masentavaa.. Nyt on vielä kesä, ja siitä pitää nauttia viimeiseen asti! Vaikka itse taidan kyllä kuulua niihin, joka manaa kesän loppuneen heti kun lomat ovat ohi.. Yritän parantaa tapani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähdin vaateosastolta pois kun syysvärit olivat niin masentavia mielestäni, sinapi, viini ja tummansininen eivät ole värejäni... Ulkona tuli (suomalaisia) vastaan tuulitakit tiukasti ylös asti kiinni, minulla oli hihaton mekko. Olihan lämmintä 21 C ja kesä...

      Poista
  2. Ymmärrän ajatuksesi. Kyllä sitä syksyä ja talvea taas ennättää. Suomessa ollessa elokuu oli usein hyvinkin lämmin ja kaunis. Mutta huomaan kyllä, että aamuisin on jo hämärämpää. Lumoavia kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yöt ovat kyllä pimentyneet. Voin ottaa varaslähdön kesään, mutta syksyn tuloa haluan pitkittää mahdollisimman pitkälle. Pimeää ja kylmää kun riittääkin sitten kuukausikaupalla.

      Poista
  3. Suddenly, ei suddendly.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos korjauksesta, lyöntivirhe päässyt otsikkoon lipsahtamaan.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.