Autumn winter 2013-2014 trend color cards


Elän vielä vahvasti kesässä, enkä olen erikoisen innostunut ajattelemaan tulevan syksyn vaatteita. Työn puolesta kuitenkin vasta vuoden päässä häämöttävän syksyn värit ja materiaalit kiinnostavat jo.

Yhteistyökumppanini syksy/talvi 2013/2014 trendivärikartta oli saapunut lomani aikana. Ensimmäisenä pisti silmään, että oranssi löytyy edelleen trendivärien joukosta.

Innostuin tutkailemaan netistä, mitä muita värejä trendiennusteissa löytyykään syksyyn 2013.
Voimakas keltainen löytyy monesta kartasta, samoin talvipastellit ja nudet. Fuksia, herukka ja rubiini ovat vahvasti mukana muotivärien kartoilla. 

Premiere Vision- ja Texworld-messujen värikarttoja ei ole vielä julkistettu, mielenkiintoista nähdä ovatko samat värit myös näiden messujen trendiväriennusteissa syksylle 2013.


I live still strongly in summer, I am not very excited to think about the clothes for the coming fall.

At work, though, I am already one year ahead and started to check trend colors and materials for fall 2013 immdly when I came back to work after holidays.

I had received at work a trend color card for autumn/winter 2013/2014 form a business partner. I noticed that orange is still in trend.

I also checked online what colors are dominant in other color cards I could find.

Bold deep yellow is in many color cards, as well as winter pastel and nude shades. Also fuchsia, cassis and ruby red are strongly in fashion.

Premiere Vision- ja Texworld fabric fair color cards aren't out yet, interesting to see if the same colors are in these color forecasts for fall 2013.
4 kommenttia :

 1. Tämäpäs olikin hyödyllinen postaus! En ole vielä ehtinyt hankkia oikein tähänkään syksyynkään mitään uusia vaatteita, joten pitääkin valita sellaisia värejä, jotka ovat muodissa vielä vuodenkin päästä ;)

  VastaaPoista
 2. Monet pukeutumisen perusvärit ovat aina mukana, milloin enemmän esillä, milloin muuten vain mukana klassikkoina; musta, harmaa, tummansininen, hiekka, nutria, kameli jne.

  VastaaPoista
 3. Värit ja värikartat on kyllä niin upeaa katseltavaa. Ihmisten pitäisi uskaltaa räväyttää värien avulla enemmän. Itse olen kyllä niin värien ystävä, että en voisi elää ilman niitä ;)

  VastaaPoista
 4. Värit ja värikartat on kyllä niin upeaa katseltavaa. Ihmisten pitäisi uskaltaa räväyttää värien avulla enemmän. Itse olen kyllä niin värien ystävä, että en voisi elää ilman niitä ;)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.