Kanttarelliaika taitaa olla lopuillaan. Itse en ole sienimetsään päässyt vielä, ensi viikonloppuna täytyy käydä katsastamassa suppismaastot maalla.
Helppo kanttarellipasta syntyy kuullottamalla silputtua sipulia kanttarellien kera, lisäämällä (maustettua) tuorejuustoa a tilkka vettä, itse käytän Lidin yrttituorejuustoa, maustetaan pippurilla (ja suolalla) maun mukaan, sokoita keitetty pasta joukkoon. Lisäsin päälle Lidlin kylmäsavukinkkua klassisen pekonin sijaan sekä koristelin parvekkeella kasvavilla yrteillä.
Helppo kanttarellipasta syntyy kuullottamalla silputtua sipulia kanttarellien kera, lisäämällä (maustettua) tuorejuustoa a tilkka vettä, itse käytän Lidin yrttituorejuustoa, maustetaan pippurilla (ja suolalla) maun mukaan, sokoita keitetty pasta joukkoon. Lisäsin päälle Lidlin kylmäsavukinkkua klassisen pekonin sijaan sekä koristelin parvekkeella kasvavilla yrteillä.
Chanterelle season is ending soon. I haven't picked mushrooms at all yet, next weekend I hopefully can check the funnel chanterelle growing places I know.
An easy chaterelle pasta; sauté onion cubes wth chanterelles, add (seasoned) cream cheese and splash of water. Season with pepper (and salt if needed). Mix with pasta. I substituted classic bacon with cold smoked ham and garnished with fresh herbs from my balcony.
Kävin eilen sienessä ja kyllä kanttarelleja vielä löytyi. Tosin niitä alkaa olla aika vaikea erottaa koivun lehdistä, joita on maassa jo aika paljon.
VastaaPoistaHerkullisen näköinen tuo pasta. Nam. :P