The good shepard



 
Tarmon hommat lammaspaimenena jatkuvat vielä pari viikkoa, sitten kesälampaat lähtevät anoppilasta omaan lampolaansa ja appivanhempieni lemmikkilampaat siirtyvät sisälle omaan talvilampolaansa.
 
Korvien pesu on Tarmosta ihanaa, niin ihmisten kuin lampaidenkin... vaikka lampaat samalla vähän pelottavatkin.Tarmo's job as shepard continues for few more weeks, then the summer sheep go home for winter and my in law's pet sheep will go to their winter barn.

He loves to wash ears of lambs and people as well... even thoug he is a bit afraid of the sheep.
 

 Löytökoiralla on vielä kolmen vuodenkin jälkeen eroahdistusta, koiran itku pääsi kun appivanhemmat lähtivät käymään Helsingissä ja lasiverannalla käytiin ahkeraan partioimassa heidän poissaollessaan.

Tarmo is from a shelter and still, after three years he can't cope when my inlaws leave him. He cried loudly when they left for few hours and constanly sat by the window waiting for them.
 
 

Välillä leikit voivat mennä turhan rajuiksi, (paitsi minun kanssani, koska olen aina ollut se Tylsä Tyyppi, joka ei ole antanut purra tai nakertaa lainkaan), mutta pääasiassa Tarmo on kiltti ja tottelevainen.
 
Sometimes his play can be quite rough (but not with me as I am the Boring One, who has never alloved him to bite or nibble), bu tmostly Tarmo is very kind, good odg.


3 kommenttia :

  1. Näiden kuvien aiheuttamalla hymyllä on hyvä jatkaa työpäivää. :) Kiitos taas Tarmon terkuista!

    VastaaPoista
  2. Voi ihana Tarmo! :-D
    Jännä miten Tarmo on niin ihastunut noihin lampaisiin, todellinen hyvä paimen tosiaan!

    VastaaPoista
  3. Tarmon mielestä lampaat ovat aika ihania, mutta vähän niille täytyy pesemisen lisäksi myös haukkua ja uhitella. On se pari kertaa vahingossa päässyt aitaukseenkin, mutta ei siitä sen kummempaa kalabaliikkia syntynyt.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.