"Suklaatehtaassa" tehtiin tänä(kin) vuonna useita eri makeisia, en vain pysty keskittymään muutamaan... Viimeisenä valmistettiin myös joulukalenterissa esiteltyä suklaapistaasitryffeliä, tosin päädyin vaihtaman suklaakeksit pipareihin ja sekoittamaan piparimurut suoraan suklaan joukkoon ja jähmettämään namut pikkut silikonivuoissa. Tässä makeisessa pistaasien suola korostaa mukavasti suklaan makua.
Nettilehtiä löytyy ällisyttävä määrä, osa ilmestyy useamman kerran vuodessa, osa on ilmestynyt vain kerran. Pelkästään joulunumeroita löytyi nopealla googlauksella parisenkymmentä, joita olen "joulukalenterissani" jakanut kanssanne. Tässä teille vielä yksi; Bird's party, jossa on värikkäitä juhlakoristeluideoita myös Uudeksi Vuodeksi (sekin on aivan nurkan takana... kunhan kuitenkin joulusta selvitään ensin!)
I made pistachio chocolate I earlier introduced in my advent calendar. I ended up using gingerbreads instead of chocolate cookies and mixing them with the chocolate mixture. I also set the chocolate in small silicone moulds.
There are nowadays an amzing number of online magazines. Some have several issues per year, some are published only once. I found about twenty Christmas theme magazines alone, I have shared them wiht you in my "advent calendar". Here is one more; Bird's party with colorful decoration ideas also for New Year (which is approaching soon after Christmas).
Oi, miten hyvälle kuulostaa suklaasyöpön korvaan...
VastaaPoistaSuloista Joulua sinulle.
XX
Tästäkin tuli hyvää, mutta uuissta suklaakokeiluista itsetehty wienernougat oli tämän joulun voittaja!
PoistaIhania ohjeita ja tunnelmaa täällä ollut pitkin kuukautta! Olet selvästi ollut jo pidempään valmiina jouluun asettumisessa. :)
VastaaPoistaOikein leppoisaa ja rentoa joulua, sukujuhliin ja muutenkin teille kotiin!