And so we left 2012 behind us







Vietimme rennon uuden vuoden ystävien kanssa maaseudun rauhassa, mutta vain alle 30 min päässä kotoa .
 
Teemana oli siis "glamour", joten vietin iltaa pinkki tiara päässä. Ystävät olivat koonneet vaikuttavan, ammattimaisen baarin, josta valitettavasti en saanut yhtään julkaisukelpoista kuvaa, katossa pyöri diskopallo ja glitteriä oli niin kaitaliinassa kuin isännän askartelemissa paikkakorteissa.

Söimme alkuun makoisaa tomaatti-katkarapukeittoa. Pääruoan valtavista lankkupihveistä, joita testasimme isäntämme isännöimän ravintolan tulevaa listaa varten, leikattiin meheviä paloja salaatin, vihannesten ja perunoiden seuraksi. Jälkiruoaksi tarjottiin tekemääni megasuklaakakkua. Yöpalaksi oli varattu juustoja sekä hodareita, mutta järki voitti, ja ne jäivät syömättä.
 
Raketit ammuttiin kaatosateessa muistellen viime uuden vuoden täysin lumetonta maisemaa ja toissavuoden valtaisia lumikinoksia. Välittömästi, kun viimeinen raketti oli lennähtänyt taivaalle, liukastelimme kylmissämme ja märkinä takaisin sisään siemailemaan vielä cocktailit.
 
Kotiin lähdössä oli eilen vauhtia ja vaaratilanteita; vasta kuudennella yrityksellä pääsimme autolla pihasta peilijäisen, jyrkän mäen huipulle. Siippa piti kuitenkin hermonsa, auto matkustajineen pääsi kuin pääsikin mäen ja yli vaarallisen liukkaita teitä pitkin päätielle. Minulla hermo jo vähän petti ja aloin olla varma, että vietämme loppuviikon jäisen mäen alapuolella... Kaupungissa kadut olivat sulaneet ja nurmikkokin pilkahteli paikoittain. Aloimme jo toivoa kevään saapuneen ajoissa, mutta eiköhän kuukausina ennen kevään tuloa lunta sada vielä monta kertaa.
 
Nyt onkin jo Saulin uuden vuoden puheessaan paheksuma "oleskeluyhteiskunta" jätetty taakse ja palattu arkeen sekä työn aherrukseen. Onnellista alkanutta vuotta 2013!
 
 
We spent the rainy New Year's Eve with friends just outside of Helsinki, but still in the middle of countryside enjoying tomato soup, flank steak and my mega chocolate cake. Our hosts had set a small "glamour" party complete with professional bar, disco ball and glitter.
 
Now we are back from holidays. Happy New Year 2013!
 
 

4 kommenttia :

  1. Ihanan näköinen tuo kakku! Huh, keli oli kyllä aivan hirveä, varsinkin juuri aattona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli näköjään vähän vaikeaa saada marenkilevyistä ja suklaakakusta ihan saman kokoisia, marenki lisäksi mureni käsiin. Hyvän makuinen kokoonpano kyllä oli, mutta mitä muuta voi odottaa, kun pelkästään suklaata oli n. puoli kiloa!!!

      Poista
  2. Hauskasti olette juhlineet uutta vuotta ja kakku tosiaan näyttää syötävän hyvältä :)
    Ihanaa Uutta Vuotta sinulle !

    VastaaPoista
  3. Oikein hyvää uutta vuotta! Upean herkulliset tarjoilut teillä, ja vielä hienompi tiara! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.