Makkaratalkoiden jäljiltä pakkasessa oli pari kotitekoista makkaraa, laitoimme ne kanan reisikoipien kaveriksi vuokaan. Alunperin etsin rintaleikkeitä, mutta niitä ei löytynyt ison marketin hyllystä marinoimattomana, enkä marinoituja halua ostaa. Hyvää tuli kuitenkin reisikoivistakin tehtynä. Tähän käyvät myös kuorelliset rosamundat lohkottuna, mutta kokonaiset puikulaperunat (tai myöhemmin keväällä uudet perunat) ovat maukkaita kokonaisena kypsennettyinä.
Makkara-kanankoipipaistos
2 raakamakkaraa
2 broilerin reisikoipea
10 puikulaperunaa
1 sitruuna tai lime lohkottuna
10 kirsikkatomaattia
2 valkosipulinkynttä murskattuna
oliiviöljyä
suolaa
pippuria
suolaa
Sekoista ainekset vuoassa ja kypsennä 200 C uunissa 40 min. Sekoita 20 min jälkeen. ja jatka kypsennystä.
We had few home made sausages left in the freezer. I added chicken tights, potatoes, tomatoes and lemon in a juicy casserole.
Sausage chiken tigh casserole
2 raw sausages
2 chicken tighs
10 small potatoes
1 lemon or lime cut in wedges
2 garlic cloves crushed
olive oil
salt
pepper
Mix the ingredients in an oven pan and bake 40 min in 200 C oven. After 20 min mix the ingredients once´and continue baking for another 20 m.
Mmmm, näyttää hyvältä...
VastaaPoistaX
Tämä on hyvä ja helppo ruoka
PoistaNammm.. Mulla ihan totta herahti vesi kielelle (tai siis kuola). :P
VastaaPoistaTämä on niin hyvää, että piti tehdä eilen uudelleen, tosin ilman makkaraa. Täytyykin tehdä makkaraa pian uudestaan.
Poista