My Parisian buys

Pariisin reissulla ehdin kahtena iltana kauppaan; pikajuoksua vakioapteekkiini ensimmäisenä iltana. Ranskassahan kosmetiikasta suuri osa myydään apteekeista ja olen löytänyt hotellini läheltä jo vuosia sitten kauneustoimittajien, meikkaajien ja tuhansien turistien suosiman apteekin, jossa on poikkeuksellisen hyvät hinnat ja valikoimat, monet tuotteet ovat puolet halvempia kuin Suomessa. Apteekista jatkoin ruokakauppaan, josta hankin vähän juustoja ja muita herkkuja kotiinviemisiksi. Muut kaupat olivatkin jo kiinni.

Viimeisenä iltana kaupoissa kiertelyyn jäi ruhtinaallinen tunti, jota en käyttänyt parhaalla mahdollisella tavalla; parit näkemäni kengät kun jäivät kaihertamaan mieltä... Olin vain niin loppu kiireisten päivien jälkeen, etten jaksanut ruveta kiskomaan saappaita jalasta ja kokeilemaan kenkiä.


Yhden paidan sain hankittua kuitenkin, nahkajäljitelmänauhat tekivät siitä sopivan erilaisen. Yleensä suosin vain luonnon- ja muuntokuituja, mutta tällä kertaa viskoosipohjalle ommeltu nahkajäljitelmä läpäisi seulani.

 
I didn't have much time for shopping in Paris; I ran to my favorite pharmacy on the first night and restocked with some cosmetics. From the pharmacy I continued to grocery store to buy some delicasies home.
 
On last night in Paris I had one hour for shopping. I didn't take the full advantage of my time off, I am still thinking of the shoes I didn't buy... One t-shit I did buy, I liked the pleather ribbons that made it stand out a bit. I normally prefer natural fibers, bu thtis time I accepted the pleather/leatherette/artificial leather ribbons sewn on viscose base.

3 kommenttia :

  1. Työreissujen huono puoli on juuri tuo, että kun itsellä on vapaata eivät kaupat ole enää auki. Pah! Ja sitten joku ikkunaostos jää ikuisesti kummittelemaan mieleen. Paitasi kuulostaa nahkajäljitelmä nauhoineen mielenkiintoiselta....

    VastaaPoista
  2. Vakioapteekki, josta saa hyvät tuotteet edullisesti, kuullostaa hyvältä. Yövytkö muuten aina samassa hotellissa työmatkoillasi, vai vaihteletko hotellia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työmatkoilla asun tylsästi aina samassa hotellissa, olen ollut Gran Hotel des Balconsissa yli 20 kertaa...

      Hotelli on kohtuuhintainen ja sijainti on hyvä. Pitkien messupäivien takia on hyvä, että junalle on lyhyt kävelymatka ja junalla pääsee suoraan niin messuille kuin lentokentälle ilman vaihtoa. Istumapaikan saaminenkaan junassa ei ole hullumpaa, esim. Gare du Nordilta junaan nousevat harvemmin pääsevät istumaan.

      Hotellin ympäristössä on runsaasti kivoja ravintoloita ja kauppoja (jos kauppoihin ehtii niiden aukioloaikoina). Hotellissa on myös (maksullinen) runsas, kelpo aamiainen, messupäivinä kun ei lounaalle jää aikaa.

      Meitä on monta, kollegoita ja asiakkaita, jotka asumme aina samassa hotellissa.

      http://www.balcons.com/

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.