A Sunday walk in Helsinki





















 
Sunnuntaina kierreltiin Katajanokalla Siipan lapsuusmaisemissa. Kauniissa jugendtaloissa on paljon kiehtovia yksityiskohtia.

Myös sunnuntaina näimme poliisioperaation; poliisi noukki Kolera-altaan heikolta jäältä sinne tepastelemaan menneen täti-ihmisen.
 
 
On Sunday we walked around Katajanokka area in Helsinki. There are numerous lovely details in  the Jugend style buildings.

Also on Sunday we witnessed a police operation. Police helped out an elderly woman from the thin and fractured ice of harbour.


7 kommenttia :

  1. Upeita yksityiskohtia. Näidenkin ohi kävelee useimmiten, ilman että niitä edes huomaa. Katajanokka on mukavaa seutua, muistan kun pienenä vierailin siellä serkkuni luona. Kaikki oli niin erilaista ja hienoa, itse kun olen kotoisin pienestä kaupungista. Pitääkin mennä taas joskus sinne fiilistelemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vasta alettuani enemmän valkokuvaamaan olen alkanut kiinnittämään enemmän huomioita kaunisiin yksityiskohtiin, joita vanhoissa rakennuksissa on.

      Poista
  2. It's been too long since I was last in Helsinki - thank you for giving me a little "fix"!

    VastaaPoista
  3. Olet poiminut viehättäviä juttuja esille! Henkäilen aina Helsingin-reissuilla, miten paljon kauniita taloja ja yksityiskohtia siellä on. Viikon päästä pääsen sinne taas.

    Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  4. HIENO Helsinki ja upeat kuvat!
    XX

    VastaaPoista
  5. Upeita kuvia Helsingistä! Historian opettajani opetti aikoinaan, että nähdäkseen kunnolla täytyy välillä osata katsoa ylöspäin kaupungilla ja tämä kyllä pitää paikkaansa. Kaupunki avaa itsestään ihan uudenlaisia maisemia kun ei vain tuijota katukiveä ja näyteikkunoita.

    Katajanokka on äärimmäisen kaunis jugend-kaupunginosa. Myös Eirassa,
    Ullanlinnassa ja Kampissa löytyy helmiä. Rakastan Villa Johannan :)ja monia muita rakennuksia.

    Riikan jugendkaupunginosaan olen myös hurahtanut eli joka kerta kaupungissa ollessa käyn ihailemassa.

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia ja hyvä muistutus siitä, että kyllä meiltäkin löytyy kauniita rakennuksia. Joskus tulee miettineeksi, että mitä paikkoja turistit Helsingissä kiertävät ja mitä huomaavat. Kameran kautta tulee katsottua maisemia ihan eri tavalla.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.