8

Olipa kerran, sanotaan nyt vaikka kaksitoista vuotta sitten, nainen joka meni ystävänsä kanssa baariin. Siellä hän tapasi miehen, jonka kanssa kävi pari kertaa treffeillä. Muutamien treffien jälkeen kuitenkin totesi miehelle "Ei tästä taida tulla mitään". Mies oli mukava, mutta naisella oli muutamia katkeria kokemuksia ja hänen mielestään tuossa vaiheessa kaikki miehet olivat täysin epäkelpoja. Mies nieli tappionsa, mutta totesi "Älä vaan ehdota, että ollaan kavereita. Mulla on jo tarpeeksi kavereita!".
 
Kului vuosi, tuli vappu. Nainen vietti lämmintä päivää ystävänsä kanssa Ullanlinnanmäellä. Ystävä ilmoitti "Olet aivan kamala. Kukaan mies ei uskalla tulla 10 m lähemmäksi, kun jo revit niiltä päät irti!" Nainen päätti todistaa, että osaa olla myös kiltti ja lähetti miehelle tekstiviestinä ystävällisen vapun toivotuksen. Mies, joka on erittäin hidas tekstiviestien kirjoittaja, vastasi noin 10 sekunnissa.

Suora leikkaus muutaman viikon päähän vapusta; Nainen oli tehnyt treffit miehen kanssa ravintolan terassille, mies tarjosi siiderin ja vei pizzalle. "Tunnelman keventämiseksi" mies kertoi jotain lääketieteellisiä juttuja. Nainen ei kestänyt tarinoita verisuonissa pyörivistä rasvapalleroista, vaan pyörtyi ravintolan pöytään. Mies talutteli päästään pyörällä olevaa naista puistossa. Nainen tajusi, että kaikki miehet eivät olekaan epäkelpoja, vaan vihdoin hän oli löytänyt hauskan, mutta luotettavan miehen. Mies muuttikin miltei siltä istumalta naisen luo.
 
Kolme vuotta myöhemmin nainen ja mies astelivat kauniina kevätpäivänä avioparina Vanhan Kirkon käytävää.

Mies on edelleen hauska, mutta luotettava ja nainen on edelleen onnellinen, että löysi miehen uudestaan

Kaikilla tarinassa esiintyvillä tapahtumilla ja henkilöillä on esikuva todellisuudessa.

 
 
 
Once upon a time, maybe 12 years ago, a woman went to bar with a her friend. Woman met a man in the bar and had few dates with him. After he had taken her out few times the woman told the man "I don't hink this will work out". She was in opinion at that time that all men were bad news. The man told her "Pls don't say Let's be friends. I have enough friends!"
 
A year went by. Woman spent May Day with her friend. Fried told her that she was a horrible person and men didn't dare to come closer than 10 m to her as she would rip their heads off. Woman decided to proof that she could also be nice and sent a friendly sms to the man. He as normally very slow in texting, but answered in about 10 seconds.
 
Two weeks later; Woman had a date with the man. They went to a pizzeria, man told woman some medical stories. Woman fainted in restaurant. Man took her out for a walk to clear her dizzy head. Woman realized that this wasn't one of those "no good" men, but finally she had found a fun but reliable man in her life. Man moved in with the woman almost immdly.
 
Three years later, on a beautiful spring Saturday, the woman and man walked down the aisle as a married couple.

The man is still reliable but funny and the woman is still very happy he was reconnected with the man.

20 kommenttia :

 1. Kaunis tarina. ♥ Toi pyörtyminen ravintolapöydässä oli eritoten mieleeni ;)

  Onnea vuosipäivän johdosta!

  VastaaPoista
 2. Ihana story :) Onnea!!!

  VastaaPoista
 3. Hieno tarina :) Tuli hyvä mieli! Onnea yhteiselle taipaleellenne! <3

  VastaaPoista
 4. Lämpimät onnittelut hääpäivän johdosta!
  Itselläni mittariin kertyi 5 avioliittovuotta ja viime viikonloppuna olimme kahdestaan Brysselissä lomalla. 2-vuotias jäi kotimaahan siskon hoitoon. Tuli tarpeeseen.

  VastaaPoista
 5. Ihana tarina! Piti tosin hiukan nieleskellä sitä lukiessa.

  VastaaPoista
 6. Onnea! Olipa veikeä tarina, kiva oli seurata, miten nainen sai mahdollisuuden onneen.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Hyvää vuosipäivää....ihan tarina....ihana nainen....ihana mies....RAKKAUS <3

  VastaaPoista
 9. Love this story! True love. Voi kuinka ihanaa :) Mulle tuli nyt ihan vappu ja kevät. Sellainen oikein kunnon suomalainen.

  VastaaPoista
 10. Kiitos onnitteluista ja kommenteistanne.

  Nainen on ollut kova pyörtyilemään ihan lapsesta saakka. Verikokeiden ja pistosten aikana, niitä ennen tai jälkeen, verenpaineen mittauksessa (enteilee yleensä jotain ikävää toimenpidettä), terveystiedon tunnilla, lääkärissä, kouluhoitajalla, sairaalassa (naapuripedin täti luuli kuolon korjanneen) ja myös ravintolassa. Ravintolassa naapuripöydässä oli sattumoisin kaksi sairaanhoitajaa ja kaksi lääkäriä. Heille sai vakuutella pyörtymisen olevan ihan normaalia...

  Nykyisin Nainen koettaa suggeroida itsensä ajattelemaan jotain muuta neulan lähestyessä ja osaa ennakoida aika hyvin ennen kuin taju lähtee ihan kokonaan.

  VastaaPoista
 11. Mikä ihana tarina! <3 Kerrankin oikea Love Story jossa on jännittäviä käänteitä ja jopa pyörtymisiä! :-D

  Myöhästyneet onnittelut minultakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauhtia ja vaaratilanteita, ainakin siinä vaiheessa kun tarinan sankarittaren silmät kääntyivät äkillisesti ympäri ruokapöydässä... Onneksi tarina päättyi kuitenkin onnellisesti.

   Poista
 12. Onnittelut - vähän myöhään, mutta kuitenkin. Ihana tarina ja hieno juttu, että annoit itsellesi luvan luottaa mieheen. Se oli sen arvoista.

  Menin kakkoskierroksella naimisiin tapaninpäivänä ja tämän vuoksi hääpäivän viettäminen ei ole kovin kummoista ollut. Kukaan ei halua lähteä ulos syömään jouluähkyn jälkeen, eikä punaviinikään enää maistu suklaasta puhumattakaan. Yleensä vaan ulkoillaan ja ollaan. Aika arkista, mutta silloinhan elämä on hyvin, kun saa elää hyvälaatuista arkea. Mieluummin se kuin huonolaatuinen juhla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pappi kyseli elämästämme ja mieltyksistämme tavatessamme enenn vihkimistä oli aivan innoissaan, kun puhuimem arjen puolesta "Loistavaa,minäkin olen arkifani!". Ja niinhän se onkin, arkeahan elämä pääosin on.

   Poista
 13. Onneksi puhelinnumero oli vielä sama. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tuota ajatellutkaan! Minulla on ollut 20 v. sama puhelinnumero, mutta olisihan hänellä tosiaan voinut numero muuttuakin.

   Poista
 14. Ihana tarina ja ihana mies! Voi rakkautta! <3

  VastaaPoista
 15. Niin niin ihana ja ihana kun laitoit linkin blogiin. Hih maailman nopein tekstaaja <3

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.