A quick visit

 
 
 
 
 
 
 
 


 
Lauantaina käväistiin maalla edes takaisin. Kesärenkaamme ovat anoppilan autotallissa talvisäilytyksessä. Paikallisen VPK:n reippaat pojat ja tytöt vaihtoivat renkaita lauantaina pikku korvbausta vastaan. Pikkutiet olivat vielä aika jäässä maalla, mutta Helsingissä kadut ovat sulaneet ja halusin vaihtaa kesärenkaisiin kun kaupungissa pärjää jo niillä.

En ole koskaan vaihtanut renkaita itse. Perusperiaatteet ovat kyllä selvillä, mutta edes hätätilanteessa en ole joutunut itse renkaidenvaihtopuuhiin. Kerran on rengas puhjennut tien päällä, mutta avulias ohi ajanut mies vaihtoi vararenkaan. Vaikka muuten olenkin aikalailla DIY-nainen, tässä hommassa olen teetä-se-muilla-nainen.

Siipan kesäauto saa vielä odotella tovin käyttöön ottoa, lunta on huhtikuun puolessa välissä vielä yllin kyllin...

On Saturday morning we drove to in laws and back to city in the evening. The boys and girls of the local volunteer fire department did exhange winter tires against a small fee on Saturday and I wanted to have summer tires in my car as the streets in Helsinki are finally snow free. Local roads in countr side were still partly icy, so we had to drive extra carefully on the way back. I can't recall any year with snow and ice this late in April. We still have to wait for a while until we can take Husband's vintage summer car for a spin...


 

6 kommenttia :

  1. Tuo siipan kesäauto näyttää ihanalta! Laitathan sitten kesäajokuvia :)

    VastaaPoista
  2. Voi hitsi! Maanantai-aamut eivät yleensä ole niitä parhaita hetkiä :)
    Mutta tänään löysin tänne ♥
    Mahtavaa, seurailen :)

    VastaaPoista
  3. Samma här eli vaikka lähes kaikessa muussa olen omatoiminen nainen renkaita en lähde vaihtamaan! Kun pultit on vedetty koneella kiinni eikä itse omista tarvittavia työkaluja annan työn asiantuntijalle. Olen käyttänyt vuosia samaa paikkaa, joka säilyttää myös renkaat ja vaihto sujuu aina ammattitaidolla.

    Ihana Tarmo <3

    VastaaPoista
  4. ihana auto!!!! mielettömän makee <3
    ja noi esineetkin! just mahtavia..

    VastaaPoista
  5. Vintageauto "Vanha Rouva" (erotuksena Nuoreen Rouvaan) odottelee varaosaa, toivottavasti löytyy täksi kesäksi... Rouvan kyydissä istuimme myös hääpäivänämme kahdeksan vuotta sitten, "onnekas" ystävä oli arvottu ajamaan meidät kirkosta juhlapaikalle.

    Tarmo on ihana; kutsummekin anoppilaa Tarmolandiaksi, sen verran Tarmosentristä maailmankuvaa siellä noudatetaan...

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.