Frozen banana mojito sherbet




Tämän reseptin varastin Torkkuja ja nokkosia-blogista

"Pilko banaani ja pakasta se. Pari tuntia myöhemmin heitä jäätyneet palat sekä kourallinen minttua ja limen mehu blenderiin. Terästä jätski tilkalla rommia. Blendaa tasaiseksi sorbetiksi. Raasta annoksen päälle limen kuorta koristeeksi."
Mintupuskassa ei kovin montaa lehteä ollut, mutta riivin ne joukkoon. Hyvää tuli!

Kuvittelen jo syöväni tätä kuumana kesäpäivänä (onhan niitä tulossa, onhan?!!!!)
edit; siis vaikka tänään, hellerajan rikkoutumista kun povataan!



This recipe is stolen from a Finnish blog Torkkuja ja nokkosia.



 
Slice a banana and freeze it. Few hours later place the frozen banana, handful of mint leaves and juice of a lime in a blender. Add a dash of rhum. Run the blender until mixture is smooth.  

I can already imagine myself eating this delicious sherbet on a hot summer day.

1 kommentti :

  1. Hei, lainasin blogistasi muutaman kauniin kuvan. Kuvasi ovat muutenkin oikein inspiroivia, kiitos siitä :)

    kesäisin terveisin Sari

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.