Winter break in May

 



Talviloma - se on nyt!

Olen jo vuosikaudet pitänyt talviloman toukokuussa, kesäkuussa on pitkiä viikonloppuja ylityövapaina ja heinäkuusta elokuun alkupuolelle viisi viikkoa lomaa... Mutta kyllä talvi onkin ollut (taas) pitkä!

Tiedossa on rauhallisia aamiaisia, kukkien istutusta parvekelaatikoihin, brunssia, ehkä vähän leipomista, (tähtikoristeet Mrs. Jonesin pop up-kaupasta)  kaupunkikierroksia turistimeiningillä kotikaupungissa... mutta myös ikkunasyvennysten maalaamista. Kahdeksassa vuodessa ne ova mustuneet aika lailla. Itse asiassa seinätkin pitäisi varmaan maalata, mutta aloitetaan noista ikkunasyvennyksistä...

Tänään kuitenkin menen yhteen kivaan blogitapahtumaan ja sitten maistelemaan Ravintolapäivän antia.

Aurinkoista viikonloppua!



I'm having my "winter break" now... better late than never.

I will sleep late, get more flowers for our balcony, have a brunch with friends, maybe bake a bit, have nice breakfasts, stroll around my home town like a tourist... but also paint a bit at home. I probably should paint all the walls, but this time we will just touch up with paint.

But today I wil just enjoy; first I'll head to a blogger event and then to enjoy Restaurant day in Helsinki.

Have a sunny, wonderful day!

5 kommenttia :

  1. Hassu juttu, että pidämme talvilomaa melkein samaan aikaan :) Minä olen ensi viikon töissä ja sitten viikon "hiihtelemässä". Olen itsekin pitänyt talviloma useana vuotena vasta toukokuussa vaikka nuo hiihtokelit vähän huonoja nyt ovatkin :D

    VastaaPoista
  2. Ihanaa lomaa! Kuulostaa siltä, että sinulla on vaikka mitä kivaa luvassa. :)

    VastaaPoista
  3. Lomat on asettu juuri oikealla taavalla, jotta Suomen lyhyestä suvesta pääsee nauttimaan kunnolla, mukavaa lauantai-iltaa!
    Xx

    VastaaPoista
  4. Ainakin loman alku on alkanut säiden puolesta parhaalla tavalla ja pariin päivään on mahtunut jo kiva bloggaritapahtuma, ravintolapäivä ja brunssi ystävien kanssa. Ja vielä on seitsemän päivää jäljellä!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.