I have weird magical powers and it freaks me out...


En ole pahemmin uskonut mihinkään yliluonnolliseen, mutta pari viime aikojen tapahtumaa on pistänyt miettimään...

Joitain viikkoja sitten istuin kahvilassa kollegani kanssa, kerroin kahvikupin äärellä kesästä Kaliforniassa ja mainitsin jutellessani opiskelutoverini, joka vietti kesänsä myös samassa vaihdossa Kaliforniassa, tosin eri kaupungissa. Minulla oli mahtava kesä ja ihana vuokraemäntä, jonka kanssa olen edelleen yhteydessä. Opiskelutoverilla kävi vähän huonompi tuuri isäntäperheen kanssa. En ollut tätä opiskelutoveriani nähnyt sitten valmistumisen, 18 vuoteeen...

Astuimme kollegan kanssa kahvilasta ulos, ja kuka tulee vastaan heti kahvilan edessä... Tämä saman oppilaitoksen kasvatti! Kävi ilmi, että olemme työskennelleet samassa korttelissa viimeiset viisi vuotta.


Hämmästelin vähän tätä yhteensattumaa, kunnes...

Joitain päiviä sitten näin unta entisestä kollegasta, jota en ollut nähnyt neljääntoista vuoteen. Välillä en tiennyt oliko hän hengissä vai kuollut, googlaamalla tai puhelinnumeroa etsimällä hänestä ei löytynyt mitään tietoja ja tietyistä syistä pohdin olisiko hän edes enää hengissä. Sittemmin löysin hänestä vähän tietoja netistä.

Kerroin unesta ja sen tapahtumista Siipalle ja toisellekin henkilöllekin.

Kaksi päivää myöhemmin puhelin soi... Arvaatte varmaan kuka soittelee...

Olin hyvin hämmentynyt soitosta ja sen ajankohdasta, mutta kuitenkin ilahtunut, että entisellä kollegalla menee nykyisin ihan hyvin.

Puhelun jälkeen totesin Siipalle omaavani maagisia kykyjä. Jäin myös pohtimaan, kenet  elämästäni hävinneen henkilön haluaisin tavata uudestaan. Nythän minun tarvitsee vain puhua hänestä ja hän ilmaantuu lähimmän nurkan takaa! Aloinkin heti puhua tanskalaisesta Josefinesta, jonka tunsin kauan sitten... Jo, odotan yhteydenottoasi!



Onko sinulle tapahtunut mitään vastavaa?


 
I usually am not a believer in anything supernatural, but the past few weeks have turned my head a bit...

Few weeks ago I sat in a café with a colleague. I told about my summer intership in California and what a fantasti landlady I had during that summer, I am still in touch with her. I also mentioned a girl from the same school who wasn't as lucky with her host family. I hadn't seen her for eighteen years, since our graduation.

We stepped out of the café and who bumps to me... the girl from my school. It turns out that we have been working in the same block for the past five years!

I was a bit suprised about this coinsidence, until...

Few nights ago I saw a dream about a previous colleague, whom I hadn't seen for fourteen years. In fact, I googled her some years back and couldn't find phone number for her or any other info. I had a good reason to doubt if she was even alive. Later on I googled her again and found some recent info.

So, I saw this dream and told about it to Husband and another person...

... two days later my phone rings... You guess now who was at the other end....

I was slightly shocked, but pleased to hear that she was doing ok.

After the call I thought I now have to start to talk about people I really would like to connect to again. There is this Danish girl I knew abt twenty years ago. Her I really would like to see again. Jo, I am talking about you and waiting for you to get in touch with me!

Has anything like this happened to you`?

9 kommenttia :

  1. Pakko tunnustaa näin julkisesti, että minulle on käynyt näin tai siis melkein vastaavanlaisesti montakin kertaa.

    Henkilö, josta en ollut kuullut vuosiin mitään tulee mieleeni jostain asiayhteydestä ja alan miettiä mitä hänelle mahtaa kuulua. Menee pari päivää ja tämä ystävä kävelee yhtäkkiä vastaan lähikaupassa ja käy ilmi, että hän on asunut muutaman korttelin päässä jo vuosia.

    Ajatuksen voima on mieletön ;) tai sitten se on vain sattumaa....mene ja tiedä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus olen ajatellut tai puhunut jostain tutustani, joka on pian tullut vastaan. Tällaisia kauan kadoksissa olleita ihmisiä, joita en ole aikoihin ajatellut ei ole aiemmin tulla tupsahtanut elämääni juuri kun olen ensimmäisen kerran aikoihin muistellut heitä.

      Poista
  2. Kyllä muutama tapaus tulee mieleen. Se on mielenkiintoista, mutta samalla hieman pelottavaa. Nykyään olen aika avoin näille asioille, aikaisemmin olin jyrkästi sitä mieltä, ettei mitään sellaista ole olemassakaan. Mutta ken elää, se näkee.. Tai sitten ei :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jänniä yhteensattumia joka tapauksessa olipa sitten "johdatusta" tai ei...

      Poista
  3. On kyllä erikoisia yhteensattumia, tai aavistuksia. Aina joskus tiedän, kuka soittaa, mutta voihan se olla todennäköisyyttäkin, mitään noin selvää en muista tapahtuneen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerronpa vielä, että äitini oli tavannut tänään lapsuudenystäväni, jonka kanssa tiemme erosivat kymmenvuotiaana. Hän oli tuntenut vanhempani kaupassa ja tullut kyselemään minusta. Kumma kyllä olin juuri viime viikolla etsinyt häntä googlesta ja facebookista tuloksetta! Pidän sitä kyllä ikään kuin kutsuna. Onneksi he olivat sopineet meille tapaamisen ennen juhannusta.

      Poista
  4. Minulla on käynyt näin useastikin, mutta toki paljon "pienemmässä mittakaavassa", siis niin, että olemme ystävän kanssa ajatelleet soittaa toisillemme tismalleen samaan aikaan tms. Mutta tuollainen vuosien takainen törmääminen on kyllä maagista! Wow!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siippa totesi, että olin ollut puhelimessa ollessani todella ällistyneen näköinen...

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.