At the fleamarket

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sunnuntaina pyörähdin ennen sadetta Hietsun kirpparilla. Etsin sekalaisia halpoja vanhoja lautasia ruokakuvia varten ja osittain ylihintaisten Arabioiden joukosta yksi euron lautanen löytyikin. Ei Arabiaa, mutta sievä kukkareunainen lautanen kesäisiin ruokakuviin.

Ensimmäisen kuvan Louboutinitkin olivat myynnissä, kirpparihinta oli pyöreä tonni...

Kävin katsomassa joko Koffin puiston pionit ovat kukassa, enkä joutunut pettymään, huikean värisiä kukkia oli jo puhjennut loistoonsa.

p.s. lisää kesälukemista, Sweet Paul-nettilehden kesänumero on ilmestynyt


I visited Helsinki's Hietalahti flea market on Sunday. I did look for cheap dishes for food photography and found one for an euro.

The Louboutins in the first photo were also for sale at the flea market, for 1000 €...

I walked to nearby Sinebrykoff park if the peonies were already blooming. I didn't have to disappoint; they were in full bloom.

p.s more summer reading; summer issue of Sweet Paul is out

8 kommenttia :

  1. OHO.... Louboutinit Hietsun kirppiksellä!!! Ei välttämättä ihan oikea paikka niille...

    En olekaan itse vielä ehtinyt tänä kesänä Hietsun kirppikselle mutta kun ajoin lauantain torin ohi näytti siellä olevan melkoinen kuhina. Täytyy ehdottomasti poiketa.

    Ihania kukkia Koffin puistossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rouvalla oli muitakin merkkituotteita ja turkkeja myynnissä, ostavia asiakkaitakin näytti olevan. Louboutinit tuskin kuitenkaan menivät kaupaksi, etenkin kun hän mainitsi niillä kävelyn olevan likipitäen mahdotonta...

      Olen joitain vuosia sitten itse ostanut Celinen aika hyväkuntoisen, vähän epätavallisen muotoisen laukun 80-luvulta, maksoin 50 €.

      Poista
    2. Okay....oliko tämä rouva sellainen vaalean tukkainen hieman suomea murtaen puhuva... :)

      Poista
    3. Jep, mutta korostus oli suomenruotsalainen. Joskus kirpparilla oikeita merkkituotteita ovat myyneet myös venäläisittäin korostavat leidit.

      Feikkilkamaa onkin sitten monella äidinkielestä riippumatta.

      Poista
  2. Oi voi, taas yksi kesäkohde listalleni! En ole vieläkään ehtinyt edes uudistetussa hallissa käymään. :( Yllättävän kivan näköistä tavaraa oli siellä näköjään myynnissä, muutenkin kuin ne Loubutinit.

    VastaaPoista
  3. Siis Koffin puiston pionit!!! Mitä olen kaikkina vuosina missannut! Tiedän mitä teen siis seuraavalla pyörälenkillä, kun siitä polkasen ohi, jeeei!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.