KaDeWe's food department & champagne bars and Berlin's food markets

 
 
 
 
 
 
 


KaDeWe-tavaratalon kuuluisa ruokaosasto on Berliinin kulinaristisia helmiä, jossa voi viettää aikaa paitsi ruokaostoksilla, myös ruokailemalla tai siemailemalla shampanjaa.

Shampanjabaareja ruokaosastolla on peräti kolme, me istahdimme Moet & Chandonin osastolle, josta lasillinen irtosi alle kympin.

Berlin's KaDeWe department store's famous food departmet has it all; groceries, upgrade food stands and three champagne bars. We sat down in Moet & Chandon bar and sipped champagne, under 10 €/glass.Fassbender & Rauchilla oli paitsi erilaisia Berliinin merkkirakennuksia suklaasta tehtynä myös kattavat suklaamakeis- ja leivosvalikoimat.

Fassbender &Rauch had besides famous Berlin landmarks made in chocolate also a wide selection of chocolate candies & tarts.
 
 
 
 
 Kollwitzplatzin ruokamarkkinoilla oli paitsi ruokaa myös mm. panamahattuja.
 
Kollwitzplatz food market sold besides groceries also panama hats, jewellry etc.
 
 
 
 
 


Suosikkimme ruokamarkkinoista oli kuitenkin Shönebergin Winterfeldtplatzin markkinat. Ruokatarjonta oli herkullista; paitsi lihaa, kalaa, juustoja ja vihanneksia myynissä oli myös erilaisia valmisruokia joko kotiin vietäväksi tai heti nautittavaksi.

Jaoimme maukkaan itävaltalaisen racletteleivän ja herkullisen luumupiirakkapalan, jotka huuhdoimme alas vastapuristetulla mehulla.

Our favorite was Shöneberg's Winterfeldtplatz market.

Besides fresh meat, fish, cheese and vegetables there were a wide variety of ready made portions to take home or eat there. We shared a raclette sandwich and piece of plum pie with freshly squeezed juice.
Kochhaus-liikkeessä oli myynnissä muiden herkkujen lisäksi myös valmiiksi pakattuja valmistusaineksia kahden hengen aterioihin ohjeineen.

Myös Kaufhausin ruokaosasto Alexanderplatzilla oli hyvä, sieltä ostin paritkin ruokatuliaiset kotiin. Sieltä en kuitenkaan tullut ottaneeksi kuvia.

Kochhaus store sold, besides other goodies, also pre packed ingredients for meals for two with recipies.

Kaufhaus in Alexanderplatz also had a good grocery department.

10 kommenttia :

 1. Herkullisia kuvia jälleen kerran! Lähtikö siipalle mukaan panamahattu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei lähtenyt, vaikka olisi sopinut hyvin hänelle.

   Poista
 2. Uskomattoman herkullisia kuvia! Onneksi vain kuvia... Taidan lähteä tästä tutkailemaan niitä 300kcal reseptejäsi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näiden herkuttelujen vastapainoksi on ollut niitä 600 kcal päiviä kahdesti viikossa. Lomaviikollekin saatiin mahdutettua 1½ dieettipäivää ennen matkaa, ainoa kerta sitten aloituksen, kun ollaan vähän lipsuttu kevyistä päivistä.

   Poista
 3. Mekin käytiin kuopuksen kanssa kadewen ruokaosastolla samoin kuin kolme vuotta sitten. Istuttiin samassa pöydässä ikkunan vieressä syömässä leivoksia. Hei, tästähän voisi tulla tapa - tulipa vaan mieleemme.

  VastaaPoista
 4. Hei, Berliini on kiva kaupunki, mukava kun jaoit kokemuksiasi kanssamme. Olemme menossa yhden yön pysähdyksellä Berliiniin ja siitä edelleen Amsterdamiin ensi kuun puolivälissä, joten nämä vinkit tulivat sopivasti!!
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Berliini on todella kiva, sinne(kin) täytyy päästä useammin.

   Poista
 5. Alexanderplatzin Kaufhausilla tarkoitit varmaan Galerieta? Se on tällä hetkellä lähiruokakauppani eli käyn siellä melkein päivittäin ruokaostoksilla:) Viime viikkoina sekä Alexanderplazilla että Kadewessa on ollut paljon suomalaisia turisteja liikenteessä, tuntuu ihan hassulta kuulla niin paljon suomenkieltä moneen vuoteen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitäpä juuri, menee vähän nimet sekaisin.

   Suomalaisia tuntui olevan liikkeellä paljon, hotellissa oli useampia ja kaupungillakin kuulimme suomea useaan otteeseen.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.