Ice cream upgrade; salted peanuts and chocolate

 


Nopea jätskituunaus suolaisen ja makean yhdistelmänä. Suklaan lisäksi karamellikastike sopii hyvin suolapähkinöiden makeaksi kaveriksi.


A quick icecream upgrade in sweet & salty combination.

Besides chocolate also caramel sauce goes well with salted peanuts.

7 kommenttia :

  1. Oijoi, pitääkin kokeilla! Meidän perheen lempparijäde on tänä kesänä ollut Kingiksen laktoositon salted pekaanipähkinäpuikko! Ootko jo maistanut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Enpä ole maistanut. Vaikka jäätelöä onkon kulunut aika lailla tänä kesänä, olen lähinnä syönyt "pakettijäätelöitä" kotona.

      Poista
  2. Herkkua! En ole muuten onnistunut löytää tuollaista kaunista neliönmallista jäätelöpakettia täältä. Jätski ei myöskään ole niin kovaa kuin Suomessa. Taitaa olla sokeria reilummin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin on siirrytty enemmän muoviastioihin perinteisten pahvipakettien sijaan. Jäätelö saatetaan tehdä myös glukoosisiippiin, joka tekee jätkistä pehmänmpää

      Poista
  3. Tuossahan olisi ollut ratkaisu muutama ilta sitten olleeseen himotukseeni : ) Kaipasin sekä suolaista että makeaa syömistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suolainen ja makea sopivat yllättävän hyvin yhteen. Sen on huomannut makeisteollisuuskin. Suolaista ja makeaa pystyy syömään enemmän yhdessä kuin erikseen, joten vähän vaarallinenkin yhdistelmä on.

      Poista
  4. Vaikuttaa täydelliselle suolaisen ja makean yhdistelmälle!
    Mun ei pitäisi tulla nälkäisenä sun blogiin ollenkaan kun sun ruokakuvat on niin herkullisia aina. :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.