Vähän lisää härkäpapuja. Muutaman pavun säästin couscousiin, jonka keitin paketin ohjeen mukaan ja maustoin tuoreella mintulla sekä verigreippimehulla. Lisäksi uunikuivattuja tomaatteja ja kuutioitua nektariinia.
Lohen maustoin Berliinistä ostamallani vanilja-chilisuolalla, joka antaa loheen pehmeän säväyksen. Lohi meni aavituksen yli ja lohkesi hieman nostaessani sitä lautaselle. Maku oli kuitnekin hyvä.
Ensimmäisen kerran muistelen maistaneeni vaniljalla maustettua lohta Dublinin The Clarence-hotellin The Tearoom-ravintolassa. Kun ostamani suola on loppu, taidan tehdä sitä itse lisää. Vaniljasokerinkin teen yleensä itse.
Lohen maustoin Berliinistä ostamallani vanilja-chilisuolalla, joka antaa loheen pehmeän säväyksen. Lohi meni aavituksen yli ja lohkesi hieman nostaessani sitä lautaselle. Maku oli kuitnekin hyvä.
Ensimmäisen kerran muistelen maistaneeni vaniljalla maustettua lohta Dublinin The Clarence-hotellin The Tearoom-ravintolassa. Kun ostamani suola on loppu, taidan tehdä sitä itse lisää. Vaniljasokerinkin teen yleensä itse.
A bit more of broad beans. I saved few pods for a cous cous.
I cooked cous cous according to instructions and seasoned it with fresh mint and ruby grapefruit juice. I added oven dried tomatoes and cubed nectarines.
I seasoned oven cooked salmon with vanilla chili salt I bought in Berlin. The first time I tasted vanilla seasone dsalmon was in Clarence hotel's The Tearoom restauran tin Dublin. Pure vanilla gives also salty foods a nice soft and rounded twist.
When the chili vanilla salt is used, I think I will make a new batch myself. I usually also make my own vanilla sugar.
Törmäsin tossa itse muutama päivä sitten parissakin kaupassa tuoreisiin härkäpapuihin. Toistaiseksi ne jäivät vielä kauppaan, koska en heti keksinyt mitä niistä valmistaisi. EHkäpä jotain tämän tyylistä :)!
VastaaPoistahttp://lifetastesgood-nanne.blogspot.fi/
Hyvä härkäpapusalaatti syntyy tämän Jamien reseptin mukaan http://lumolifestyle.blogspot.fi/2013/08/jamie-olivers-broad-bean-salad.html
PoistaRakastan kalaa. Annoksesi näyttää niin hyvältä.
VastaaPoistaTuo chili-vaniljasuola on antanut lohelle taas uuden ulottuvuuden, sitä vain ripaus ja kala uuniin. Helppoa.
PoistaOlemme syöneet koko kesän vihanneksia ja salaattia lisäkkeinä. Kesällä tuntuu jotenkin luontaiselta lisätä väriä lautaselle, en ole edes ajatellut vältellä gluteiineja tms. Tämä taitaa olla yksi harvoista viljaa, riisiä tai perunaa sisältäneistä lisäkkeistä kesän aikana.
VastaaPoista