Tämän reseptin painoin mieleeni jostain blogista,mutta en löydä alkuperäistä reseptiä enää. Jotenkin näin se meni...
Banaani-lakritsijäädyke (yhdelle)
1 banaani viipaloituna
1 rl maapähkinävoita
1 tl raakalakritsijauhetta/rouhetta
Pakasta viipaloitu banaani tunninksi, niin että se on kohmeinen, mutta ei läpijäätynyt. Jos banaani on kivikova, anna sen sulaa hetki ennen soseuttamista.
Soseuta jäiset banaaniviipaleet maapähkinävoin ja lakritsijauheen kera. Tarjoa heti.
Voimakkaan makuisen lakritsajauheen olin ostanut Kööpenhaminasta, mutta muistan nähneeni sitä mm. Stockalla.
Banaani-lakritsijäädyke (yhdelle)
1 banaani viipaloituna
1 rl maapähkinävoita
1 tl raakalakritsijauhetta/rouhetta
Pakasta viipaloitu banaani tunninksi, niin että se on kohmeinen, mutta ei läpijäätynyt. Jos banaani on kivikova, anna sen sulaa hetki ennen soseuttamista.
Soseuta jäiset banaaniviipaleet maapähkinävoin ja lakritsijauheen kera. Tarjoa heti.
Voimakkaan makuisen lakritsajauheen olin ostanut Kööpenhaminasta, mutta muistan nähneeni sitä mm. Stockalla.
I found this recipe in some blog, but cannot find the original recipe anymore. It goes something like this...
Banana liquorice "ice cream"
1 banana sliced
1 tbs peanut butter
1 tsp raw liquorice powder
Freeze the sliced banan for an hour. If it gets too had, let frozen banana stand in room temperature for a while before pureeing it.
Puree banana with peanut butter an dliquorice powder. Serve immediately.
Kuulostaa herkulta :) Mitä suosittelisit pähkinävoin tilalle kun on allerginen? Tahtoisi niin kokeilla.
VastaaPoistaMä vaan niin haluan sinun "ravintolaan" syömään, ihania ruokia! Terv. ingrid
VastaaPoistaKiitos! Kerran olen ollut Ravintolapäivässäkin mukana, silloin tosin väsättiin kälyn kanssa makeisia.
PoistaMaapähkinävoin voi varmaankin jättää kokonaan pois tai käyttää esim. kookosrasvaa tilalla.
VastaaPoista