Joulun 2. ja 3. kattaus / Second and third seating of Christmas









Aattona äitini ja tätini sekä Dilla-koira olivat meillä syömässä perinteisen hautausmailla vierailun jälkeen. Alkuun tarjosimme Suvi sur le Vifiltä napatun kuohuviini-cointreau-karpalomehucocktailin, jota muissakin blogeissa on esitelty joulun aikaan.
 
  Alkuruokia oli niin runsaasti, että pääruokana ollutta makkaraseoksella täytettyä kalkkunanrintaa en jaksanut maistaa kuin haarukallisen. Ruokailun jälkeen oli niin voimaton, että otin pikku nokoset.
Pikku levon jälkeen tarjosin vielä jugurttia ja karpalohilloa abstraktin sokerikoristeen kera.

 Väsymykselle olikin syynsä, mittasin pikku kuumetta nukkumaan mennessä, kun alkoi vielä paleltaa ja niveliä jomottaa


On Christmas Eve we had my mother, aunt and Dilla the dog over for dinner. We had sparkling wine, cointreau and cranberry juice coctail, a wide selection of cold dishes and filled turkey breast. For dinner we had cranberry jam with Turkish yogurt and burned sugar decoration.




 
 
Joulupäivän aamuna lämpö oli laskenut ja suuntasimme anoppilaan, jossa odotti joulun kolmas kattaus.
 
Täällä ollaankin vielä muutama päivä, ennen kuin suuntaamme kotiin, ystävien luo uuden vuoden viettoon ja sitten suunnittelemaan menua yhteen ruokajuttuun, joka kuvataan meillä vuoden vaihteen jälkeen.
 
Leppoisia välipäiviä teille muillekin, jotka vielä lomailette.
 
 
On Christmas Day we headed to my inlaws and had the third celebration dinner of Christmas.
 
Here we will stay for few days before heading back to city, and then to friends for New Year. After  New Year it's time to plan a menu for an article that will be shot in our kitchen soon.


4 kommenttia :




  1. Voi miten kaunis joulupöytä teillä on! Ja kiitos, että olit jättänyt kommentin blogiini, niin löysin tännekin. Jään heti lukijaksi :)



    VastaaPoista
  2. Lovely and delicious-looking!

    VastaaPoista
  3. Mukavaa jos ''jouluflunssa'' oli tuolla ohi, ihania herkkuja olette saaneet nautiskella. Mukavaa alkavaa arkea sinne!
    XX

    VastaaPoista
  4. Oi, miten ihana joulukattaus teillä taas oli!
    Kaikki niin maistuvan herkullisen näköistä.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.