Bloggaaja paljastaa paheensa / A blogger reveals her addiction

 
 
 

 

 

Hei, nimeni on Lumo ja olen huiviaddikti...
 
 
Tässä vain muutama lukuisista huiveistani, käytän huiveja paitsi ulkosalla, varsinkin talvella myös sisällä. Nämä ovat olleet talvikauden suosikkeja.
 
Valkoinen unelmanpehmeä cashmerehuivi on saatu työnantajalta. Hän hankki sen näytteeksi, kun pohdimme jossain vaiheessa tällaistenkin tuotteiden myymistä. Hinta olisi kivunnut kuitenkin liian kalliiksi, ja huivi päätyi minulle.
 
Kaksi seuraavaa hankin Balmuirin ystävämyynnistä paljon normaalihintoja edullisemmin joulun alla, ikään kuin joululahjaksi itselleni... Aiemmin ostamani vaaleanpunainen Helsinki-huivi on ollut ahkerassa käytössä ja nyt sen seurana ovat mudan värinen Helsinki-huivi ja silkki-pellavahuivi.
 
Harmaan villahuivin olen ostanut joitain vuosia sitten Hulluilta päiviltä, mutta viime talvena se jäi vähälle käytölle, kun en pitänyt huivin takkuisen näköisistä hapsuista. Jokin aika siten otin sakset käteen ja napsin takkuhapsut lyhyeksi. Nyt huivi onkin ollut taas käytössä.

Malene Birgerin huivin ostin merkin nettikaupasta alennusmyynnistä vuosi sitten. Minulla onkin vain muutamia neliön muotoisia huiveja, joten tämä tuo muodollaankin vaihtelua huivikokoelmaan.

Näiden lisäksi on siis lukuisa määrä muista huiveja, joista aika suurta osaa käytän ahkeraan. Huivilla kun saa vaihtelua tylsään asuun.
 
Kehtaankohan edes tunnustaa; cashmereneuloshuivit olen pessyt koneessa! Viileässä käsinpesuohjelmassa tosin ja villa/silkkipesuaineella. Valkoinen cashmerehuivini kastui toissa talvena aivan läpimäräksi räntäsateessa ja siihen tuli jotain likaakin samalla, joten ajattelin ettei se pahemmaksi voi enää mennä ja heitin huivin koneeseen. Huivi oli kuin uusi kuivuttuaan! Jos pesette itse kemiallisesti pestäväksi merkatut huivinne ja tulos ei tyydytä, teette sen kuitenkin omalla vastuulla!
 
Hiukset näyttävät pahasti kampaajaa kaipaavilta, mutta vasta ensi perjantaina pääsen kampaajalle. Siihen asti mennään tällä pehkolla!


I am crazy about scarves, cannot deny that... Cotton, wool, linen, cashmere, you name it, I have it! The above scarves are just a small share of the collection I have, buy these have been my favorites lately. I love how scarves lift up even a boring outfit.

I also have to admit that I have machine washded my knitted cashmere scarves! In cool handwash program and with silk/wool detergent, but totally against dry cleaning instructions. They have been like new after the wash, but you better follow the washing instructions. I cannot be blamed if you destroy your scarves in wash!

My hair looks pretty scary at the moment, but I have hair dresser appointment only next Friday, until then I have to "suffer" ...

2 kommenttia :

  1. Mustavalkoinen kuviohuivi on minusta kaunein ja tuo kivasti särmää asuun. Valkoinen toppajakku pukee ihanasti sorjaa vartaloa!

    VastaaPoista
  2. Itselläkin havaittavissa tätä huiviaddiktiota.
    Tukka näyttää oikein hyvältä :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.