5:2-paaston illallinen; porkkana-palsternakka-papusalaatti / 5:2 fast dinner; carrot, parsnip and bean salad

 
 

Tämä 5:2-paaston kevyt illallinen jättää tilaa jälkkärillekin eli kulholliselle hunajamelonia.
 
Kuori & lohko porkkanat ja palsternakat. Laita vuokaan ja pirskottele päälle hieman oliiviöljyä, sitruunamehua, pippuria ja suolaa. Paahda 200 C uunissa n. 25 min.

Tarjoile isojen valkoisten papujen ja jugurttikastikkeen kera.

Sekoita kastike hienonnetusta säilötyn sitruunan kuoresta ja rasvattomasta maustamattomasta jugurtista.



This light 5:2-fast dinner leaves room for a honeydew melon as dessert.


Peel carrots and parsnips and cut in wedges. Place in a baking dish and sprinkle with a little olive oil, lemon juice, pepper and salt. Roast in preheated oven at 200 ° C for 25 min.

Serve with large white beans and yogurt sauce.

Mix the sauce of finely cut preserved lemon and  non-fat plain yogurt.
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.