Tapasin Jotain maukasta-blogin Mari Moilasen Netflixin House of Cards-ilallisella viime talvena, keväällä tuomaroimme cocktailkisassa. Toissa viikolla vietettiin Marin Sitä parempi soppa-kirjan julkkareita.
Upeasti kuvitetussa kirjassa kokataan koko perheen voimin sopivassa suhteessa herkuttelua ja terveellisiä valintoja. Niitä onkin usein samassa reseptissä; kvinoaa, spelttiä, kasviksia... Juhlassa tarjolla ollut kvinoa-vuohenjuusto-mansikkasalaatti vei todella kielen mennessään!
Perheessä on toinenkin keittokirjailija kasvamassa. Marin sanavalmis tytär kertoili jutellessamme keittokirjaideastaan, jossa aikuiset voivat auttaa lapsia ruoan valmistuksessa (jos osaavat...).
Perheessä on toinenkin keittokirjailija kasvamassa. Marin sanavalmis tytär kertoili jutellessamme keittokirjaideastaan, jossa aikuiset voivat auttaa lapsia ruoan valmistuksessa (jos osaavat...).
Julkkarit järjestettiin Aallonkoti-huoneistohotellin kattohuoneistossa. Huoneiston levyiseltä parvekkeelta oli melkoisen huikaisevat näkymät Töölönlahdelle, Finladiatalon yli Töölöön sekä Kiasmalle. Talon ja usean muunkin lähitalon alakerroissa oli useampi ravintolakin, joita täytyisi käydä katsastamassa.
Kunhan ehdin kokkailemaan kirjan reseptejä, tulette näkemään niitä blogissa. Muutama on jo katsottuna valmiiksi ensi hätään.
Kunhan ehdin kokkailemaan kirjan reseptejä, tulette näkemään niitä blogissa. Muutama on jo katsottuna valmiiksi ensi hätään.
I have met food writer, blogger Mari Moilanen few times last fall/spring. Few weeks ago I was invited to her book release party. Sitä parempi soppa is published only in Finnish (this far?), it combines delicious flavoirs with healty ingredients and encourages the whole family to cook together.
Mukava onkin ollut tapailla näissä ruokaisissa merkeissä!
VastaaPoista