Ikkunaostoksilla Pariisissa; väriä elämään! / Window shopping in Paris; colorful!

 
 
 



 
 

 



 
Vaikka suurin osa Pariisissa ottamistani näyteikkunakuvaista olikin mustavalkoisia, löytyi ikkunoista myös väriä, pääasiassa punaista, koboltinsinistä ja keltaista.
 
 
Although I captured mostly black and whiote window displays in Paris, there also was color; red, cobolt blue and yellow.

6 kommenttia :

  1. Viininpunainen näyttää taas mukavan tuoreelta ja on hauska väri yhdistettynä muihin. Keltaista ja kobolttia täällä tuskin kovin paljon nähdään tähän aikaan vuodesta.

    Katselen hyvin mielelläni näitä Pariisi-postauksia, joten suuri kiitos niistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viininpunainen ei ole ihan omin värini, mutta keltaista olen käyttänyt. Muutama vuosi sitten käytin paljon kirkkaan keltaista hametta mustan tai mutavalkoisen kanssa talvellakin ja käyttäisin vieläkin, jollei hame olisi auttamattoman iso. Se roikkuu edelleen vaatekaapissa, ehkä nyt olisi aika viedä se pienennettäväksi.

      Poista
  2. OIH.....taas bongasin ihan sellaisia omia juttuja täältä. Tuo sähkönsininen käsilaukku puhuttelee. Pari vuotta sitten muuten Riiassa oli hyvin samanlainen ikkunasomistus - sähkönsinistä ja keltaista - ja ostin siitä mukaan sähkönsinisen käsilaukun, keltaisen rannekorun ja sinisillä kivillä varustetun rannerenkaan. Hyvät ikkunasomistukset myyvät.
    Tuo viinipunainen nahkatakki olisi ollut myös mieleeni....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ikkunasomistuksilla on paljonkin merkitystä, ihan joka liikkeessä sitä ei vain aina ole ymmärretty.

      Poista
  3. Ihana tuo viininpunainen nahkatakki..ja nuo ylimmäisen kuvan kengät, mitä värejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viininpunainen takki oli liikkeessä, jossa oli muutakin kivaa. Olin juuri ostanut muualta hameen ja blazerin ja ostosbudjetti oli aika lailla jo käytetty...

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.