Laatuteetä / Quality tea

 
 
 

 
 
En ole ollut kovinkaan innokas teen juoja aiemmin, mutta viimeisen vuoden olen aloittanut työpäivät toimistolla isolla kupillisella teetä. Teekupillisesta onkin muodostunut mukava tapa työpäivän aloitukseen ja yksi tapa lisätä juomista. Aiemmin suorastaan unohtelin juoda työpäivän aikana ja se kostautui väsymyksenä ja välillä vähän huonotuulisuutenakin. Kun olen ottanut teerutiinin aamulla tavaksi ja lisäksi täytän vesipulloa pari kertaa päivän aikana, saan jo näin nautittua suuren osan riittävästä nestemäärästä.

Hyvä tee on ollut vielä vähän hakusessa. Tartuin tarjoukseen kun Chinesetea.fi:n Henri kysyi haluaisinko testata heidän teelaatujaan.

Syksyllä aloittanut kahden nuoren miehen yritys tuo maahan laadukasta kiinalaista teetä, joka ei sisällä mitään lisättyjä lisä-, säilöntä- tai makeutusaineita.

Sain muutama päivä sitten paketin, jossa oli tyylikäs lasinen termospullo ja kolme suosituinta kiinalaista teelajiketta; vihreää, mustaa ja Oolong-teetä.
 
Pullossa oli metallinen suodatin, joka otettiin pois, pullon pohjalle laitettiin ruokalusikallinen teetä, pullo täytettiin varttia vaille täyteen kuumalla vedellä ja annettiin hautua pari minuuttia. Yllätyksekseni ohjeissa myös kerrottiin, että samoista teelehdistä voi hauduttaa useamman annoksen teetä. Olenkin kokeillut tätä, teelehdet ovat luovuttaneen hyvin makua myös uudelleen haudutettuna.

Olen nyt maistanut joka lajia, kaikki ovat erittäin miellyttävän makuisia näin teehen sen kummemmin vihkiytymättömän arvioimanakin, mutta etenkin Oolong-tee on mieleeni.

Tuotteita voi ostaa jo muutamasta liikkeestä Vaasasta ja Pietarsaaresta, tai tilata verkkokaupasta.
 

*tuotteet saatu testiin blogin kautta

 
 

I haven't been very eager tea drinker until the last year. I thought a good cuppa of tea could be a good kick start for office day and one way to increase fluid intake. Eaelier I sometimes forgot to drink enough during the say and found myself crampy and tired. Now I drinka big cup of tea, a cup of coffee and two bottles of water durnig working hours.


A good tea has still been someting I have been looking for. I was contacted by Chinesetea.fi and got to test their tasty, high quality Oolong, black and green teas. I also received a chic glass termos. This far Oolong has been my favorite.


*products received for test via blog

2 kommenttia :

  1. Tuo lasinen termari on kaunis!
    Itse juon teetä tosi harvoin - vihreää teetä olen yrittänyt opetella juomaan, mutta ei vaan maistu. Ainoastaan näkkärin kanssa tee on ainoa oikea juoma;)

    VastaaPoista
  2. Voi kiinalainen tee on niin hyvää! :) Täällä menee litrakaupalla teetä päivittäin, oikeasti ihan liikaa ja olen siitä blogissanikin höyrynnyt useaan otteeseen. :D

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.