Tällä kertaa teimme vain lyhyen katsauksen Ravintolapäivän tarjontaan. Ilma oli aika pureva, vaikka pakkasta oli vain muutama aste. Vanhan kirkon puistossa oli iltapäivällä enää muutama koju, joten suuntasimme Espalle, jossa tarjontaa olikin runsaasti. Espalla tosin näytti olevan aika monen oikean ravintolan "sivupiste". Onko harrastelijamaisuus häviämässä Ravintolapäivästä? Jaoimme "turkkilaisen pizzan", juusto-jalapenomakkaran herkullisen valkosipulikastikkeen kera ja uiguurikebabin.
On yesterday's restaurant day we just made a brief tour instead of longer walk we have taken on May and August restaurant days. We shared a "Turkish pizza", grilled sausage and an Uigur shiskebab. Then it was time to head back to the warmth of home.
That looks fantastic! I remember such a day in Berlin with round about 100 possibilities to taste different meals from all over the world - made by people from the whole world who live in Berlin. Unforgetable!
VastaaPoistaJätin itse eilen suosiolla ravintolapäivän väliin ilman purevuuden takia vaikka aurinkoa olikin. Vähän samaa tuli itse mietittyä elokuussa, että onko ravintolapäivästä kadonnut "se jokin" jota siinä alussa oli....? Mieletöntä kilpavarustelua kojujen kesken ja moni ravintola on "siirtynyt kadulle" ravintolapäivä....ei päivän alkuperäinen idea kuitenkaan...
VastaaPoista