Ystävänpäivänä herkuteltiin aamusta alkaen; aamiaisena oli mango-vanilja gefilukseen tehtyä tuorepuuroa. Iltapäivällä kävimme Johan & Nyströmillä kahvilla.
Illalla avattiin Pariisista tuomani samppanjapullo ja nautittiin juoma lohisalaatin kanssa. Tein kastikkeeksi aiolia tämän ohjeen mukaan, mutta lisäsin siihen seesamiöljyä ja sitruunaruohoa antamaan orientaalia twistiä.
On Valentine's Day we had goodies from the morning on; breakfast was fresh porridge made in mango-vanilla milk drink. In the afternoon, we went to Johan & Nyström for coffee & cake.
The evening we opened the bottle of Champagne I brought from Paris and enjoyed it with salmon salad. I made aioli according to this recipe, but added sesame oil and lemon grass to give it sort of oriental twist.
The evening we opened the bottle of Champagne I brought from Paris and enjoyed it with salmon salad. I made aioli according to this recipe, but added sesame oil and lemon grass to give it sort of oriental twist.
Onpa ihanan raikkaan ja herkullisen näköistä salaattia! Mitä kaikkea siihen laitoit? Ainakin avokadoa, retiisiä ja kurkkua?
VastaaPoistaMukavaa laskiaissunnuntaita teille!
Graavasin lohta kevyesti, se leikattiin paloihin siivuttamisen sijaan. Salaatissa oli kurkkua, avokadoa, retiisiä ja rucolaa ja mustia seesaminsiemeniä.
PoistaKevään lähestyessä minun alkaa tehdä tällaisia raikkaita ruokia mieli.
Iloista laskiaissunnuntaita!