Mökin keittokirja * A new cookbook

 
 




Tiistaina vietettiin Meri-Tuuli Lindströmin Mökin keittokirjan julkkareita. Kokkailin muutaman vieraan kanssa Meri-Tuulin johdolla meillä kotona joulukuussa 2013 ja olemme muutaman kerran myöhemminkin törmänneet joissain tilaisuuksissa.
 
 Säiden suhteen kävi varsinainen tuuri, edellinen päivä oli jäätävä ja seuraava aamu toi tullessaan lumisateeet Helsinkiin. Tiistaina aurinko kuitenkin paistoi ja asteita oli mukavat kymmenen.

Olin kiiruhtamassa vielä toiseenkin tilaisuuteen, mutta ehdin käydä onnittelemassa kirjailijaa,  nappaamassa yhden hodarin maukkaine lisukkeineen ja selailemassa upouutta kirjaa. Mökin keittokirjassa olikin monta herkullisen tuntuista ohjetta. Tässä on varma hitti kesän mökkituliaisiksi!
 
I attended an outdoor launch party of a new cookbook on Tuesday. Chef Meri-Tuuli Lindström was leading a cooking night in my kitchen in December 2013 and we have met few times after that, so I was glad to get invitation. Luckily it was a beautiful,relatively warm day sandwiched between two freezing cold days.
 
 
 

 

3 kommenttia :

  1. Tähän kirjaan täytyy tutustua tarkemmin - kiitos vinkistä ja onnea Meri-Tuulille :)

    VastaaPoista
  2. Rakastan ruokakirjoja, tämä täytyy ostaa! Tykkään kovasti Meri-Tuulin mutkattomasta tyylistä.

    Ps. Minulla on sinulle haaste blogissani :)

    VastaaPoista
  3. Kirja on varmasti ihana ja Meri-Tuulin ruuat kun ovat sellaisia, että meikäläiseltäkin saattaa sujua niiden laitto. Tuo hodari näyttää järkyttävän hyvältä.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.