Jääkaapista löytyy silloin tällöin erilaisia jämiä, jotka helposti jäävät käyttämättä. Koska ruoan pois heittäminen ei mielestäni ole fiksua, kehittelen niiden käyttöön erilaisia luovia ratkaisuja, jotka yleensä ovat vielä herkullisia.
Tähän 5:2-paastopäivän keittoannokseen tuli pohjaksi pääsiäisen lampaanpaistin paistonestettä, josta olin kuorinut rasvat pois. Jatkoin nestettä kasvisiliemellä. Joukkoon päätyi pari lehtikaalin lehteä silputtuna, nahistumassa olevia tomaatteja, puoli purkkia valkoisia papuja ja kananmuna. Mausteeksi pippuria ja Kreikasta ostamaani lammasmaustesekoitusta.
Vähän epämääräisen näköistä, mutta hyvää.
Once in a while there is a collection of leftovers close to (or past) their best by date in the kitchen.
I don't like to waste food, so sometimes there are quite creative developments on our plates.
In this 5:2 fast days soup I used lamb broth left from Easter, I skimmed all excess fat before using. and added vegetable stock. In the broth I added few kale leaves, cubed tomatoes, ½ tin of white beans, and an egg. For seasoning I used black pepper and seasoning mix for lamb I bought in Greece.
Looks a bit funny, but tastes delicious!
I don't like to waste food, so sometimes there are quite creative developments on our plates.
In this 5:2 fast days soup I used lamb broth left from Easter, I skimmed all excess fat before using. and added vegetable stock. In the broth I added few kale leaves, cubed tomatoes, ½ tin of white beans, and an egg. For seasoning I used black pepper and seasoning mix for lamb I bought in Greece.
Looks a bit funny, but tastes delicious!
Ah tuo soppakaunotar maistuisi minullekin nälkäisinä päivinä. <3
VastaaPoistaTällaiset sopat ovat loistavaa 5:2-ruokaa. Niihin voi upottaa erilaisia aineksia, ne ovat keveitä ja samalla kuitenkin täyttäviä.
Poista