Helatorstai Helsingissä * A day in Helsinki

 
 
 



 

 
 
 
 
 
Helatorstai oli auringonpaisteen ja rakeisten kuurojen vaihtelua. Menimme silti keskustaan kävelylle ja hieman asioita hoitamaan.
 
Aurinko paistoi ja taivas näytti siniseltä, mutta pari kertaa kuuro pääsi yllättämäänkin, loppuen yhtä yllättäen kuin oli alkanutkin.

Ostimme hyvät cappuccinot Kauppatorille parkkeeranneesta symppiksestä Helsingin Kahvikomppanian kahvimopoautosta. Sen saa kuulemma melko vapaasti parkkeerata kaupungilla kahvin myyntiin, käykäähän hakemassa kahvit jos satutte näkemään.
 
Kävimme vielä lounaalla Tony's Delissä, vapaapäivän kunniaksi otin salaatin seuraksi lasillisen proseccoa. Elämän pikku ylellisyyksiä...
 
Tänään teen etähommia, aamulla tosin kampaajan tuolissa tabletti sylissä. Sujuuhan se sähköpostien luku niinkin. En ole käynyt kampaajalla kolmeen kuukauteen. Pitkästä aikaa olen sen verran lähellä oikeaa hiusväriäni, että juurikasvu ei kamalasti ole häirinnyt. Tänään leikkauksen lisäksi väriä kirkastetaan muutamin raidoin.

Hyvää vapaapäivää teille, jotka sellaista vietätte. Ja onhan joka tapauksessa perjantai ja viikonloppu taas edessä!
 
 
Thursday was a holiday. We took a long walk, bought coffee from a cute little coffee truck moped. Lunch we ate out and to celebrate the day off, I also had a glass of prosecco. Little  luxuries of life...

6 kommenttia :

  1. Oi kuinka olisi ihana asua lähempänä Helsinkiä - tykkäisin juuri niin tuollaisista vapaapäivistä keskustassa! En edes muista milloin olen viimeksi Helsingissä käynyt, taisi olla syksyllä... Tilanne kuitenkin onneksi korjaantuu huomenna kun hyppään aamukuudelta (apua!) bussiin ja suuntaan koko päiväksi Hesaan. Ikäänkuin äitienpäivälahjaksi itselleni ;)

    VastaaPoista
  2. Omaa kotikaupunkia on välillä kiva katsella ikään kuin turistin silmin. Helsinki on sellainen iso pikkukaupunki tai pieni suurkaupunki, täällä on mukavan kompaktisti kaikkea kivaa. Joten tervetuloa Helsinkiin!

    VastaaPoista
  3. Upeita kuvia Helsingistä, tuli taas koti-ikävä, vaikka onneksi Porvookin puhkeaa kukkaan kesällä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, tänne pääsee onneksi kätevästi Porvoosta aina kun koti-ikävä painaa.

      Poista
  4. Helsinki näyttää keväällä upealta ja kesällä ja talvella ja syksylläkin. Rakastan Helsinkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helsinki on kyllä ihana kaupunki. Välillä sen jo unohtaa arjen kiireissä, mutta kun kulkee omaan tahtiin silmät auki, sen huomaa taas.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.