Tällä kertaa ei matkata vadelmaveneellä Hankoon, vaan ruokapöytään.
Hedelmät ja marjat tuovat silmänruokaa ja väriä lautaselle, niiden makeus & kirpeys komppaavat loistavasti monia ruoka-aineita.
Tässä kasasin Cosmo-salaatin lehteen vesimelonia ja vadelmia, päälle ripottelin unikonsiemeniä. Siippa hihkaisi annoksen nähdessään "Vadelmavene!". Yhdestä pariloidusta entrecote-viipaleesta riitti hyvin kahdelle, lisäksi vielä grillattu vuohenjuustoviipale ja valmista artisokkatahnaa.
Fruits and berries accompany greatly many foods, so I often have them in my salads.
Here I filled a salad leaf wit raspberries and water melon and topped them with poppy seeds. One entrecote beef with grilled goat cheese and artichoce purèe was big enough for two.
Nams - ja kiitos tämän päivän ruokavinkistä - eli vuohenjuustoa löytyy tänään minunkin ruokalautaseltani:)
VastaaPoistaVuohenjuuston suolaisen kirpeä maku sopii hyvin marjojen ja hedelmien kaveriksi.
PoistaAika herkullinen vadelmavene :)
VastaaPoistaVeneen voi tietysti lastata pilkotuilla vihanneksillakin.
PoistaOnpas tosi hauska idea! Tämä täytyy muistaa kesällä. :P
VastaaPoistaVadelmavene sopii keventämään vaikka kesäistä grilliateriaa.
PoistaNää sun ruuat on kyllä jotain niin kaunista ja kekseliästä, että on pelkästään jo visuaalinen nautinto ja taatusti vielä hyvää. <3
VastaaPoistaUskon siihen, että ruoan pitää myös näyttää hyvältä. Värikkäät marjat ja vihannekset ovat paitsi terveellisiä, myös herkullisia ja kauniita.
Poista