Olin eilen ajatellut lähteä hyvissä ajoin töistä, mutta niinhän siinä kävi, että koko kaupunki tuntui olevan jo vapun vietossa kun vasta astelin töistä kadulle.
Meillä ei ollut villiä vappuaaton juhlintaa tiedossa. Avasimme toki samppanjapullon, mutta olennaisempaa vappuaatossa on rauhallinen ateriointi hyvän ruoan äärellä. Tällä kertaa ruokalistalla oli kylmää kurkku-vesimelonikeittoa ja sitruuna-pernodrisottoa ravunpyrstöjen kera. Reseptit tulevat blogiin myöhemmin.
Tänään vietämme vapunpäivää ystävien kera ystäväperheen uudessa kodissa. Tiedossa on siis herkullista ruokaa tänäänkin.
Aurinkoista vappupäivää!
Aurinkoista vappupäivää!
May Day weekend! Few glasses of Champagne, but first of all it's good food and friends for me.
Samoissa merkeissä meni meilläkin vappuaatto eli shampanjan korkkaamisen lisäksi ei ollut muuta aktiviteettia ja tänään ystävien luokse. Mukavaa vappupäivää!
VastaaPoistaVilli vappu ei enää jaksa innostaa. Hyvä ruoka ja seura onkin parasta vapun sisältöä.
PoistaHyvältä näyttävät pöydän antimet!
VastaaPoistaKivaa vappuiltaa ja viikonloppua sinne <3
Hyvää viikonloppua. Kiva kun vappua asettui näin tänä vuonna, että saatiin pitkä viikonloppu.
PoistaTuo katkarapukasari vai mikähän on oikea nimi, näyttää niin herkulliselta, ai että nam. <3
VastaaPoistaKuvassa on sitruuna-pernodrisottoa, josta tuli todella onnistunut. Söin vähän vastaavaa Elitessä viikko sitten ja sain siitä inspiksen vappuruokaan.
VastaaPoista