Suloinen suklaapuuro | Chocolate overnight oats



Suklaa on lempimakeiseni ja valitsen miltei aina suklaajälkiruoan ravintolassakin. Aamiaisella olen harvemmin nauttinut mitään suklaista, mutta Hanna Stoltin Aamiaiskirjassa* ollut banaani-suklaajääkaappipuuro kuulosti hyvältä. Se olikin herkullista ja toi vaihtelua tuorepuuroihini, jotka yleensä teen hedelmillä tai marjoilla maustettuna.
 
Banaani-suklaatuorepuuro
 
1 dl banaania paloina
½ dl kaurahiutaleita
½ dl kreikkalaista jugurttia
½ dl hasselpähkinämaitoa
1 rkl raakakaakaojauhoa
1½ tl chiansiemeniä
1 tl hunajaa tai vaahterasiirappia
 
Sekoita ainekset edellisenä iltana ja pane jääkaappiin yöksi. Seuraavana aamuna voit sekoittaa kevyesti ja koristella.
 
Vedän tuorepuuron aina tasaisemmaksi tehosekoittimessa, en pidä puuron seassa erottuvista chiansiemenhyytelöpalleroista.
 
 
 *arvostelukappale saatu kustantajalta
 
 
 
Chocolate is my favorite sweet, Ialmost always choose chocolate dessert in restaurants. At breakfast, I seldom have any chocolates, but banana-chocolate ovenight oats in a new cookbook sounded good. I tested the recipe, it was delicious and brought variation to my normal overnigtht oats, which I usually do with fruit or berries.


Banana-chocolate fresh porridge



1 dl banana chunks

½ dl of oatmeal

½ dl Greek yogurt

½ dl hazelnut milk

1 tablespoon raw cacao powder

tsp chia seeds

1 teaspoon honey or maple syrup



Mix the ingredients the night before and put in the fridge for the night. The next morning, you can mix oats lightly and decorate.



I give overnight oats always a roundin a blender, as I am not fond of the texture of  chia seed jelly balls.


 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.