Isohko pihvi paistetaan maun mukaan, maustetaan, suikaloidaan ja jaetaan kahdelle ruokailijalle. Tarjoillaan salaatin, sokeriherneiden, pekaanipähkinöiden ja pestolla (käytä basilikiaa litulaukan sijaan)maustetun turkkilaisen jugurtin kera. Salaattikastikkeista suosikkini on tällä hetkellä vadelmakastike ja salaatin lisukkeista marinoitu punasipuli.
Yksinkertaista ja hyvää, vaikka perjantai-illan ateriaksi.
Meillä ei ole tiedossa ihan lihatonta lokakuuta, mutta kasvikset ovat toki pääosassa lautasella päivittäin.
Meillä ei ole tiedossa ihan lihatonta lokakuuta, mutta kasvikset ovat toki pääosassa lautasella päivittäin.
Grill/broil large steak to taste, season, slice and divide for two. Serve with salad, peas, pecans and Turkish yogurt seasoned with pesto (use basil leaves instead of garlic mustard).
My favorite dressing is now raspberry dressing and I like to top my salads at the moment with marinated red onion.
So simple and tasty Friday night dinner.
Our October will not be completely meatless, but veggies are in main part even on meat dishes.
So simple and tasty Friday night dinner.
Our October will not be completely meatless, but veggies are in main part even on meat dishes.
Mukavaa viikonloppua Lumo ♡
VastaaPoistaIhanan näköinen annos, varmasti maistuu (ja maistuisi täälläkin!) :) mukavaa viikonloppua!
VastaaPoistaMaistuisi - herkullisen näköinen ja kuuloinen!
VastaaPoistaUpeaa viikonloppua!