Parin viikon takaisen illallisen valmisteluista oli jäänyt pari siivua lohta, fenkolia, basilikaa ja creme fraichea ja jälkkärin teosta kermaa. Seuraavana ilta niistä syntyi herkullinen, nopea illallinen.
Pastan kaveriksi kiehautin kerman ja creme fraichen, lisäsin yhden limetin mehun ja raastetun kuoren, ohueksi siivutettua fenkolia ja lopuksi lohiviipaleet. Mausteeksi suolaa ja pippuria. Annoksen päälle vielä basilikaa ja parmesanlastuja.
Millaisia hävikistä herkuksi-ruokia te olette viime aikoina tehneet?
Few weeks ago had leftover ingredients from the dinner previous night; few slices of salmon, fennel, cream, creme fraiche and basil. They made a delicisous dinner.
With pasta I cimmered cream and creme fraiche, added juice and grated peel of lime, thinly sliced fennel and finally added salmon¨, salt and pepper. Dish was garnished with basil and parmesan shaves.
Sulla on kyllä aina niin kauniita kuvia! Heti tuli nälkä :)
VastaaPoistaKiitos Ulla!
PoistaHerkullisen näköistä pastaa. Itse tein edellisen päivän broilerifileistä nuudeliwokkia. Oli ihan älyttömän hyvää.
VastaaPoistaRentoa viikonloppua!
Mikä siinä onkin, että erilaiset vähän umpimähkään kasatut hävikkiruoat voivat olla melkein herkullisempia kuin suunnitellut annokset!
PoistaTaisin kyhätä bageleita, joihin tuli parmankinkkua, mozzarellaa, yrttejä, kaikkea mitä kaapista löytyi. Tuo lohipasta, NAM <3
VastaaPoistaKuulostaa aivan ihanalta, parmankinkku-mozzarellabagelit ovat herkullisia!
PoistaMeillä oli hävikkiruokana tällä viikolla myös lohta, tein aasialaishenkisen lohikulhoruoan, riisiä, kasviksia, soijamaustettua lohta.. :) ihanat kuvat jälleen!
VastaaPoistaOoh, tämäkin kuulostaa ihanalta! Aasialaiset kulhoruoatkin ovat herkullisia!
PoistaMun ei pitänyt syödä nyt illalla enää mitään... nyt on pakko tehdä lohileipä kun luin tämän postauksen.... :D
VastaaPoista😊 lohileipä olisikin herkullinen. Tosin söin sitä antipastoa pari tuntia sitten.
Poista