Noin kuukausi sitten Nigella Lawson oli tehnyt uudessa BBC 2 :n Simply Nigella-sarjansa ensimmäisessä jaksossa avokadoleivän. Sosiaalisessa mediassa nousi myrsky; ei avokadon hedelmälihan kaivaminen kuorestaan ja levittäminen leivälle ole mikään resepti, vaikka avokadon päälle lisäisikin hieman mausteita ja retiisiviipaleita!
Nigella oli tehnyt selvästi jotain väärin; hän unohti avokadon lisäksi lisätä paahdetun hapatetun leivän päälle Hakaniemen hallin Lentävästä lehmästä hankittua valkohomejuustoa , jonka keskelle on lisätty shampanjatuorejuustoa (ei maksettu mainos, sattui vain olemaan herkullista) sekä uppomunan, jonka keltuainen on vielä täysin juokseva. Nyt se on resepti -ja herkullinen sellainen! Lisäksi vielä myös Hakaniemen hallista, maustekauppiaalta hankittua Zataar-mausteseosta. Unelma-aamiainen on valmis!
Nigella oli tehnyt selvästi jotain väärin; hän unohti avokadon lisäksi lisätä paahdetun hapatetun leivän päälle Hakaniemen hallin Lentävästä lehmästä hankittua valkohomejuustoa , jonka keskelle on lisätty shampanjatuorejuustoa (ei maksettu mainos, sattui vain olemaan herkullista) sekä uppomunan, jonka keltuainen on vielä täysin juokseva. Nyt se on resepti -ja herkullinen sellainen! Lisäksi vielä myös Hakaniemen hallista, maustekauppiaalta hankittua Zataar-mausteseosta. Unelma-aamiainen on valmis!
About a month ago Nigella Lawson made an avocado toast on her new Simply Nigella show on BBC2. People went wild on social media; scooping out the flesh of an avocado and spreading it on toast does not make a recipe, not even if you add some spices and radish slices.
Nigella, you didn't make it correctly; you need to add brie with champagne cottage cheese and a poached egg with runny yolk, garnish with zataar. Now it's a recipe -and super delicious one!
Oijoi mikä herkku! Mums sanon minä. Resepti tai ei.
VastaaPoistaHyvää oli!
PoistaOioi kun näyttääkin hyvälle. Mä haluan kanssa shampanjatuorejuustoa :)
VastaaPoistaNiin ja ton leivän! :D
PoistaShampanjatuorejuusto on maukas uusi tuttavuus, kannattaa maistaa, jos tulee vastaan.
PoistaOh my God mikä herkku, tämä edessäni nököttävä bagelini jotenkin nyt häpeää, sisällä voita, juustoa ja salaattia... Ihanaa päivää Lumo <3
VastaaPoistaTiia-kulta, ei bagelia (tai mitään muutakaan aamiaista) tarvitse hävetä, sehän on herkullista!
PoistaMun tytär on hullaantunut avokadoleipiin. Tummin reissumies ja siihen avokadoa :)
VastaaPoistaTäytyypä hänelle näyttää nämä kuvat.
Kivaa viikonloppua.
Mmm... reissari ja avokado onkin herkullinen kombo!
PoistaZaatar plus muna on täydellisyys:) Nyt kirjoitat Nigellalle ja kerrot millaisen virheen hän teki;D
VastaaPoistaTäytyy ottaa Nigellaan yhteyttä ja kertoa että näin se tehdään!
PoistaShampanjatuorejuusto, nam! Ja tuo täydellinen keltuainen, ihanan juokseva. Just mun makuun! Mitä upeinta sunnuntaiaamua...sateesta ja tuulesta huolimatta ; )
VastaaPoistaJuuri nyt et ehkä suositusten mukaan saisi syödä tuota juustoa mutta tammikuulla ehdotan tutustumaan, oli todella hyvää
Poista