Parempi kuin Nigellan avokadoleipä | Better than Nigella's avocado toast





Noin kuukausi sitten Nigella Lawson oli tehnyt uudessa BBC 2 :n Simply Nigella-sarjansa ensimmäisessä jaksossa avokadoleivän. Sosiaalisessa mediassa nousi myrsky; ei avokadon hedelmälihan kaivaminen kuorestaan ja levittäminen leivälle ole mikään resepti, vaikka avokadon päälle lisäisikin hieman mausteita ja retiisiviipaleita!

Nigella oli tehnyt selvästi jotain väärin; hän unohti avokadon lisäksi lisätä paahdetun hapatetun leivän päälle Hakaniemen hallin Lentävästä lehmästä hankittua valkohomejuustoa , jonka keskelle on lisätty shampanjatuorejuustoa
(ei maksettu mainos, sattui vain olemaan herkullista) sekä uppomunan, jonka keltuainen on vielä täysin juokseva. Nyt se on resepti -ja herkullinen sellainen! Lisäksi vielä myös Hakaniemen hallista, maustekauppiaalta hankittua Zataar-mausteseosta. Unelma-aamiainen on valmis!


About a month ago Nigella Lawson made an avocado toast on her new Simply Nigella show on BBC2. People went wild on social media; scooping out the flesh of an avocado and spreading it on toast does not make a recipe, not even if you add some spices and radish slices.

Nigella, you didn't make it correctly; you need to add brie with champagne cottage cheese and a poached egg with runny yolk, garnish with zataar. Now it's a recipe -and super delicious one!

13 kommenttia :

  1. Oijoi mikä herkku! Mums sanon minä. Resepti tai ei.

    VastaaPoista
  2. Oioi kun näyttääkin hyvälle. Mä haluan kanssa shampanjatuorejuustoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shampanjatuorejuusto on maukas uusi tuttavuus, kannattaa maistaa, jos tulee vastaan.

      Poista
  3. Oh my God mikä herkku, tämä edessäni nököttävä bagelini jotenkin nyt häpeää, sisällä voita, juustoa ja salaattia... Ihanaa päivää Lumo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia-kulta, ei bagelia (tai mitään muutakaan aamiaista) tarvitse hävetä, sehän on herkullista!

      Poista
  4. Mun tytär on hullaantunut avokadoleipiin. Tummin reissumies ja siihen avokadoa :)
    Täytyypä hänelle näyttää nämä kuvat.
    Kivaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  5. Zaatar plus muna on täydellisyys:) Nyt kirjoitat Nigellalle ja kerrot millaisen virheen hän teki;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy ottaa Nigellaan yhteyttä ja kertoa että näin se tehdään!

      Poista
  6. Shampanjatuorejuusto, nam! Ja tuo täydellinen keltuainen, ihanan juokseva. Just mun makuun! Mitä upeinta sunnuntaiaamua...sateesta ja tuulesta huolimatta ; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri nyt et ehkä suositusten mukaan saisi syödä tuota juustoa mutta tammikuulla ehdotan tutustumaan, oli todella hyvää

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.