Itsetehty näkkileipä joulupöytään | Home made thinbread for ChristmasNoin kymmenen vuotta sitten aloin tehdä näkkileipää joululahjaksi, sittemmin niistä on tullut Siipan spesialiteetti. Aiemmin hän teki "orgaanisia muotoja" eli hieman epämääräisen näköisiä kaulittuja näkkäreitä. Sittemmin muoto on jalostunut kauniiksi muotilla leikatuiksi sydämiksi. Näkkäreitä annamme lahjaksi ja nostamme joulupöytään. Ohje täällä.


Seuraa Lumo Lifestyleä facebookissa ja instagramissa
Crispy thinbread is Husband's speciality. He makes a big batch for Christmas dinner and also for presents. Recipe you can find here

4 kommenttia :

 1. Mä niin tykkään tällaisista syötävistä lahjoista. Aivan ihania näkkäreitä ja kyllä näitä kehtaisi todellakin laittaa myös joulupöytään. Niin on vaan nättejä, että raaskiiko niitä edes syödä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat todella somia, Siippa leipoo niitä vähän tohkeissaan. Hän ei ole normaalisti perheemme ruoanlaittaja, mutta on ottanut tämän ulkoistuksen mielellään vastaan.

   Poista
 2. Siipan näkkäreitä jo odottelin blogiin :) tulivathan ne ja joulu samalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä joulua odotellaan edelleen, töissä KAMALA kaaos... Mutta onneksi lahjat on tehty ja paketoitu. Tonttu saa toimitella niitä tällä viikolla.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.