Joulu saa tulla | I am ready for Christmas


Johtuiko ilmoista, yleisestä väsymyksestä vai siitä, että vietämme aattoa veljeni luona ja pyhiä anoppilassa, mutta tänä vuonna en koristellut kotia paljoakaan. Appivanhempien mailta tuli pieni kuusi, jonka laitoin cooleriin, latvaan tuli vain tähti. Vähemmän on enemmän. 

Lahjat hankin tai tein hyvissä ajoin ja pakkasinkin ajoissa. En välitä viime hetken lahjavalvojaisista vaan hankin lahjoja ymäpäri vuoden ja  koetan paketoida kaiken valmiiksi jo joulukuun alussa.

Viime viikot töissä olivat aika stressaavia, rauhoittumisesta ei tietoakaan. Kaiken kruunasi sähköpostin takkuilu, en tiennyt olivatko kaikki sähköpostini menneet läpi tai sainko kaikki minulle lähetetyt. Maanantaiaamuna olin katsonut Facebookista ja instasta ystävien ja nettituttujen kuvia etelän lämmöstä tai joululomilta kotimaassa. Työpöydän ääreen istahtaessani sain viimein sähköpostit toimimaan ja koneelle latautui kolmesataa sähköpostia, jotka olivat olleet jumissa jossain pilvessä ja lisää tuli päivän aikana... Toisaalta oli tietysti helpotus että sähköpostit toimivat jälleen, mutta eipä tällä viikollakaan mitään keveää laskeutumista ole ollut jouluun.

Tämän työpäivän olenkin todella valmis joulun viettoon. Jospa tänään pääsisi lähtemään aikaisin edes normaaliin aikaan.

Onko teillä kaikki jo valmisteltuna? 


This Christmas less is more. I have been tired, weather is everything but Christmassy and we will spend holidays away from home. Qe hae only few decorations out and our small Christmas three standing on Balmuir cooler has only star on it.

Present I also have done or purchased during year and wrapped weeks ago as ! am not fond of last minute shopping.

Are you ready for Christmas?


10 kommenttia :

 1. Kova joulutohina on alkamassa, lahjahommat on kyllä hoidettu, mutta ruokapuolella riittää askaretta. Ikävä tuollainen sähköpostiylläri juuri joulun alla :( Toivottavasti ei päivä veny ja pääset ajoissa joulunviettoon. Rauhallista Joulua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään oli onneksi rauhallista, ehdin hoitaa pari rästihommaakin ja siivota työpöytää. Rauhallista joulua!

   Poista
 2. Mun joulunalus kuulostaa hyvin samanlaiselta töiden saralta (ilman sähköpostiongelmia). Kodin olen kyllä koristellut ja kuusi on kannettu sisään, mutta muuten olo vielä hieman stressaantunut töistä. Tänään olen vielä töissä, mutta yritän lähteä kotiin ajoissa. Saa nähdä miten käy. Onneksi mies on lomilla ja on luvannut laittaa kodin valmiiksi huomista aattoa varten. Illalla tehdään ruokia yhdessä ja sama jatkuu huomenna. Illalla meille saapuukin sitten sukua viettämään joulua. Oikein hyvää joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin tonttu hoiti pääosin ostoksilla käynnin ruokaviemisiä varten. Hyvää joulua Huli!

   Poista
 3. Kaikki on valmiina. Eilen kävin tekemässä isot ruokahankinnat ja tänään vaan makaan sohvalla ja nautin kiireettömyydestä.
  Mukavaa joulun aikaa Lumo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koetahan parantua ja ota iisisti Outi!

   Poista
 4. Tunnelmallista joulua ja nyt toivottavasti saat nauttia kiireettömyyden tunteesta. <3 Joulu on puolitiessään vielä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelmallista joulua sinullekin Tiia. Joulu tulee loppujen lopuksi vähemmälläkin hössötyksellä.

   Poista
 5. Tunnelmallista ja rauhaisaa joulua, Lumo. Olet sen ansainnut!
  Vielä tehdään joulua täällä, mutta hyvällä mallilla alkaa olla.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.