Raikas mango-porkkana-mandariinimehu | Fresh mango carrot mandarin juice



Joulun ja uuden vuoden jälkeen alkaa kaivata keveitä herkkuja ja raikkaita makuja.

Taannoiselle brunssille tein blenderillä ihanaa, raikasta mehua; neljä porkkanaa, mango ja sentin pala inkivääriä kuorittuna ja pilkottuna sekä yhden limen ja kolme mandariinin mehu ja hedelmäliha, lisäksi noin 3 dl vettä blenderiin ja pyörimään kunnes koostumus oli tarpeeksi sileä. Juomaa voi jatkaa vedellä jos se tuntuu liian paksulta. 

Onko teillä hyivä ohjeita itse tehtyihin tuoremehuihin?

For the recent brunch I made a lovely, fresh juice in blender; four carrots, a mango and 1 cm slice of ginger peeled and chopped plus juice & flesh of  a lime and three mandarins in blender. Add three dl water. Let blend until smooth, add water as needed.

8 kommenttia :

  1. Näyttää ihanalta! Mä olen harmitellut mehustimen puutetta - ei mahdu keittiöön. Pitäisikin kokeilla ihan vanhalla kunnon blenderillä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillekään ei mahdu enää yhtään uutta kodinkonetta, blenderillä teen mehut silloin kun niitä juon. Suurin osa hedelmistä syödään sellaisenaan, salaattien höysteenä tai tuorepuuron seassa.

      Poista
  2. Aamulla kun silmäni aukaisin ja selailin instaa ja näin tämän kuvan, arvaa vaan mitä alkoi tehdä mieli. Mitä herkkua ja vielä koko kannullinen. <3 En asiassa osaa neuvoa, mutta tykkään jos on pieni twist inkivääriä.

    Mukavaa alkanutta viikkoa Lumo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inkivääriä usein lisäänkin. Tätä mehua oli kuitenkin juomassa kaksivuotias kummityttönikin, joten en halunnut mehusta liian kirpeää.

      Mukavaa pakkasviikkoa!

      Poista
  3. Itsellä on mehulinkovillitys laantunut taas pitkäksi aikaa, mutta nyt se nostaa taas päätään. Kauheasti tekisi mieli porkkana-appelsiinimehua :) upeat värit tuossa mehussasi!

    VastaaPoista
  4. Mehusta tuli kyllä kauniin väristä. Mitä lähemmäksi kevättä mennään, sitä enemmän alan kaivata raikkaita värejä ja makuja lautaselle & lasiin.

    VastaaPoista
  5. Ihanan värinen ja kuuloinen mehu! Täytyy kokeila, mutta jättää tuo inkivääri vain pois (allergia)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näihinhän voi laittaa miltei mitä hedelmiä vain ja jättää poiskin sellaiset jotka eivät sovi

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.