Lumo Lifestyle ravintolapäivässä | I am attending Restaurant Day









Olen osallistunut miltei joka ravintolapäivään asiakkaana. Olen kerran myös ottanut osaa myymällä itsekin Ravintolapäivänä. Joitain vuosia sitten minulla ja kälylläni oli ravintolapäivänä Kälyset Namuset (nokkela sanaleikki ainakin omasta mielestämme!)  Mariian liikkeen tiloissa. Myimme itse tehtyjä namusia. Nyt Mariia ehdotti, että herättäisimme jälleen henkiin Kälyset Namuset helmikuun Ravintolapäivänä hänen uudessa liiketilassaan Pikku Roba 8, tällä kertaa kahvilana. No mutta totta kai!

Lauantaina on tiedossa tiukka leivontasessio, nämä kakut ovatkin parhaimmillaan seuraavan päivänä. Teen kahta kakkua; Vanhan ajan vadelmakakkua ja Siipan bravuuria jauhotonta suklaakakkua - ehkä pistän myös Siipan leivontahommiin... Tarjolla on lisäksi suklaamakeisia, lämmintä mehua, espressoa ja lattea,
bonuksena jokainen asiakas saa keittokirjan ruokabloggaajan varastoista kaupan päälle (niin kauan kuin riittää). Älä siis värjöttele Ravintolapäivänä ulkona, vaan tule herkuttelemaan upeaan visuaaliseen tilaan!



Olette lämpimästi tervetulleita tervehtimään meitä Ravintolapäivänä sunnuntaina 21.2.2016 klo 11-16. Toivottavasti näen monia teistä! Kälysiä Namusia voit seurata myös Facebookissa.




I am attending Restaurant day with my sister in law Mariia in Helsinki on 21.2.2106. We will have a pop up cafe from 11 am to 4 pm at Design Laakso & Sundman, Pikku Roobertinkatu 8. You are warmly welcome to taste our chocolate candies,  raspberry cake, flourless chocolate cake, funnel chantarelle pie, espresso, latte and warm juice.

20 kommenttia :

  1. Upeaa!!!

    Voi harmi, kun ei ole asiaa isolle kirkolle sunnuntaina :)

    Todella kivaa ravintolapäivää teille!!!

    VastaaPoista
  2. Herkullista viikonloppua ja onnea namusien myyntiin ♡♡

    VastaaPoista
  3. Siis aivan mahtava juttu! Jos sunnuntain suunnitelmat muuttuvat, niin sitten tulemme sinne ehdottomasti : ) Tsemppiä valmisteluihin! Meillä oli vuosi sitten pöytä täällä Kirkkonummella ja möimme 40 grillattua nyhtökanapitaleipää ja laskiaispullia meni 80! Olipa homma, edellinen yö niitä valmisteltiin : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa herkulliselta, meillä onneksi oli jo illalla kaikki valmista.

      Poista
  4. NOOUUUU!!! Onko se ravintolapäivä jo nyt! Voi hitsi, lähden lauantaina työreissulle, voi itku :(
    Ihan varmasti olisin tullut herkuttelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy järjestää vielä uudestaankin, niin pääset tulemaan 😉

      Poista
  5. Kuulostaa kivalta tapahtumalta ja herkkuja siellä on tarjolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ravintolapäivä on ollut mielestäni hauska idea, on kiva olla taas itsekin järjestämässä.

      Poista
  6. Ihania leivontahetkiä ja ravintolapäivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sää ei tänään suosi, mutta meillä voi nautiskella lämpimissä sisätiloissa, kyllä tästä hyvä tulee!

      Poista
  7. Oi mahtavuutta ja jos olisin stadissa, niin ehdottomasti tulisin! Mahtavaa ravintolapäivää <3

    VastaaPoista
  8. Ehdottomasti tulen herkuttelemaan :) Kälyset Namuset oli viime kerrallakin tehnyt ihan superihania makeisia...näkemisiin sunnuntaina!

    VastaaPoista
  9. Oi elämä, miten ihanaa - Kälyset Namuset - tulisin ehdottomasti, jos olisin Helsingissä <3. Talven ravintolapäivä sattuu tänä vuonna hiukan hassusti eteläisen Suomen talviloman alkuun. Toivottavasti päivänä aikana riittää silti kävijöitä.

    Myyntirikasta, kälystä, namusta päivää Lumo <3!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kälyn kanssa on hauska järjestellä, tästä tulee kiva päivä!

      Poista
  10. Kuulostaa mahtavalta! Jos vaan jaksan niin tulen ehdottomasti käymään. Ja tuo Kälyset Namuset kuulostaa niin täydelliseltä :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.