Viikon valopilkut | Recent highlights



Lieneekö viime päivien takatalvi, joka meidät sai toimimaan, mutta nyt repäistiin ja tilattiin talvikevätlomaliput. Hongkongiin pääsee 300 eurolla! Saman verran olen maksanut Euroopan lipuistakin. 4* hotellikin hyvältä paikalta löytyi 60 eurolla/yö. Miinuspuolena ovat pitkät lennot Istanbulin kautta. Minähän olen vähän ahtaanpaikankauhuinen pitkillä lennoilla, etenkin jos edellä istuva kaataa penkkinsä syliini. Olen muutaman kerran mannerten välisellä lennolla jopa ajatellut, etten enää ikinä halua pitkille lennoille, jollen pääse exit-paikalle tai upgreidatuksi bisnekseen, niillä paikoilla kun ei ahdistusta ole tullut. Nyt kuitenkin uhmaan ahtaanpaikan kauhuani ihan tavallisilla istumapaikoilla, tuo hinta oli niin vastustamaton!


When weather turned suddendly colder again in Helsinki, we booked Super cheap tickets to Hong Kong! Can't wait!


Tiistaina olin aamulla aika väsähtänyt, en saanut ilmeisesti matkakuumeelta oikein nukuttua. Juoksin talon kulmalle, mutta vauhti hidastui kun näin bussin olevan jo vilkku päällä pysäkillä. Kuski ajoi pikkuisen eteenpäin minua kohden ja viittilöi tulemaan bussiin. "Kiitos, olet kyllä ihana!" huudahdin päästessäni bussiin. Osa matkustajista tuijotti hämmentyneenä, mutta kyllä siinä oli kiitoksen aihetta, nämä ovat juuri niitä arjen pieniä tekoja, joilla jokapäiväistä elämää saadaan teko kerrallaan hieman paremmaksi.

Työpaikan kulmalla kurvasin vielä Milttonin showroomille hakemaan ilmaisen annoksen Ben & Jerry's-jäätelöä, jota ohikulkijat saivat käydä hakemassa julkaisemalla kuvan instassa. Aamu alkoi siis makeissa merkeissä.


My Tuesday was saved by the bus driver, who saw me running, still far aways form bus stop and instead ot taking off, he drove a bit closer signed me to jump in. A small gesture, but it made my day!

Close to my office there was a free pop up ice cream parlour sponsored by ice cream factory. Couldn't resist!



 


Keskiviikkona juhlittiin Krog Madamen keittiömestain Jose Youssefin Josen meze-kirjan julkkareita. Ihania libanonilaisia mezejä -kirjan ohjeilla, totta kai-, taiten tehtyjä cocktaileja ja hauskaa seuraa talon täydeltä! Jutut polveilivat ruoan ja matkailun kieppeillä koko illan.

On Wednesday night I and Husband attended a cookbook launch party. A great night wiht delicious Lebanese meze, hand crafted cocktails and lots of fun people.



 Kävin tällä viikolla myös Sugarilla tutustumassa Suomen markkinoille juuri lanseerattuihin italialaisiin Aloedermalin tuotteisiin*. Muistelen näitä nähneenikin Pariisissa lempparipharmaciessani.

Suomessa luontaistuoteliikkeissä myytävät allergisoimattomat, parabeeneista ja muista haitallisista aineista vapaat sekä ympäristöystävälliset tuotteet sopivat erityisen hyvin erilaisista allergioista kärsiville mutta luonnollisista raaka-aineista valmistetut tuotteet sopivat hyvin tietysti kaikille. Kemikaalikuormitusta kun tulee nykyisin aivan joka puolelta, eikä sitä pitäisi ihan ehdoin tahdoin lisätä.

Cream body fluid emulsio hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää  pintaverenkiertoon ja pinnallisiin hiusverisuoniin liittyvää punoitusta, tuote sopii hyvin myös kasvojen iholle. Tonic cleansing milk on puhdistusaineen ja kasvoveden yhdistelmä , joka puhdistaa meikit ja epäpuhtaudet hellävaraisesti, myös silmämeikit. Nämä tuotteet ainakin nappaan tulevalle matkalle mukaan. Matkoille pyrin aina ottamaan monitoimituotteita välttääkseni lukuisien pullojen pakkaamista.

Tilaisuudessa oli myös puhumassa arjen kemikalisoitumisesta sisäilma-asiantuntija arkkitehti Maria Nordin. Tunsin itseni jälleen onnekkaaksi, kun en allergioista ja yliherkkyyksistä kärsi kuunnellessani mm. niin tuoksuherkästä teinistä, ettei edes ruoka saa tuoksua miltään tai tulee pahoja oireita!



I attended a media event around launching Italian Aloedermal products* in the Finnish market. Non allergenic, paraben free and enivroment friendly products are especially good for allergic peopple but of course suitable for all of us.

*tuote saatu blogin kautta testiin
*received for test trough post








Torstaina kurvasin illansuussa messukeskukseen ruoka-alan Gastro-messuille. Päämäärän oli kokeilla rikastettua todellisuutta, siitä lisää myöhemmin. Ehdin myös parin muun ruokabloggaajan kanssa syödä HK Scanin osastolla.
On Thursday evening I attended shortly Gastro fair in order to test augmented reality. More about that later on. I also tested some amazing dishes at KH Scan stand.














Eilen kävimme nelkytplusblogilaisten kanssa Pinkit Korkokengät-Maijun ja Hellapoliisi-Katin uuden Supersmoothiet- Mangosta mustikkaan kirjaan tutustumassa. Iltapäivä meni vauhdilla hyvässä seurassa ja ihanien ruokien parissa. Kirjasta lisää myöhemmin. Illalla menimme vielä tupareihin.

Juhlateema jatkuu tänäänkin, iltapäivällä juhlimme kymmenvuotiasta.



Mitä kivaa teidän viikkoonne on kuulunut?

Yesterday I went to hear about a new smoothie book, taste some of the recipes from the book and other delicasies. In the evening we attended a housewarming party and today we will celebrate a then year old. It's been a party kind of week!







22 kommenttia :

  1. Tapahtumaa on mahtunut ihanaan viikkoosi.
    Tuo edullinen matka Hong Kongiin sai matkustushalut taas täälläkin lisääntymään entisestään, mutta nyt on vielä maltettava syksyyn. Silloin on sunnitelmissa matka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut aika pahassa matkakuumeessa jo pidempään ja nähnyt noita Hongkongin matkatarjouksiakin jo jonkun aikaa. Nyt aikataulut osuivat hyvin kohdalleen ja tarjoukseen oli "pakko" tarttua!

      Poista
  2. Onnittelut tuosta lähes ilmaisesta Hongkongin reissusta! Toivotaan ettei se matka-ahtaus iske koneessa. Tunnistan tuon tilanteen hyvin ja lentokoneen ahtauden.

    Sinulla on ollut paljon kivaa viikonvarrella ja herkullista ruokaa...mums!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matkan lennoille ja majoituksille tulee hintaa vähemmän kuin keskivertoviikko Rodoksella maksaisi! Kunhan vain kestän ne lennot...

      Poista
  3. Kuulostaa oikein onnistuneelta viikolta.
    Ihana teko bussikuskilta, he kun ovat usein niin kiireisiä työssään.
    Innolla odotan Maijun ja Katin kirjaa, että pääsen sitä selailemaan ja testailemaan smoothieita.
    Minulla ollut tosi kiireinen viikko ja varsin stressaava, hyvää teki siis päästä viettämään viikonloppua ystäväperheen hoiviin ja rentoutumaan.
    Kivaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bussikuskin ystävällinen teko oikeasti ilahdutti valtavan paljon, etenkin kun edellisenä päivänä toinen kuljettaja tylytti matkustajia todella töykeästi. Mukavaa sunnuntai-iltaa.

      Poista
  4. Vauhdikas ja ihana viikko ja kivaa oli nähdä eilen. Upeita kuvia, kuten aina. Nuo voiteet, en päässyt tapahtumaan, koska auto pajalla, mutta täytyy ehkä testata jossain vaiheessa, vaikka yleensä kyllä tykkään, että voiteissa on jonkinlainen tuoksu. <3

    Ihanaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhdistustuotteissa ja kasvovoiteissa en kaipaa tuoksua, sen sijaan suihkusaippuan ja käsivoiteen haluan tuoksuvan hyvältä. Mistähän nämäkin mieltymykset johtuvat?

      Poista
  5. Nyt kyllä oli jo melkein ilmaiset lennot! En malta odottaa kuvia teen matkasta :)

    Olisi ollut kiva nähdä eilen mutta en töiden takia päässyt tulemaan.
    Kivaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän me jossain treffata.

      Hongkong on mahtava kuvauskohde uuden ja vanhan, modernin ja ränsistyneen vastakohtineen, olen ollut siellä viisi vuotta sitten. Odotan matkalta ihan kuvauksenkin kannalta paljon.

      Poista
  6. Vauhdikas viikko :) Töissä on ollut kiireitä ja siitä johtuen väsymystä vapaalla. Nut onneksi rento viikonloppu takana.
    Aivan ihania ruokakuvia !

    Suloista sunnuntai-iltaa ja kivaa viikon alkua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työviikot ovat minullakin olleet melkoisen täynnä toimintaa. Tuskin maltan odottaa pääsiäistä, pääsee vähän lepäämään. Kivaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  7. Kyllä on ollu vauhtia! Mun lempiviikot on just tollaisia.
    Lumo, nää sun kuvat on ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taru! Kun töissäkin on pitänyt kiirettä on noita "aikaisia" työstä lähtemisiä tullut muina päivinä paikattua iltamyöhään. Muta kiva viikko ollut silti, paljon toimintaa!

      Poista
  8. Kiitos seurasta Gastrossa, oli kyllä makoisia juttuja tarjolla. Nyt tuli ihan hillitön viinilehtikäärylehimo, että mistäköhän niitä saisi näin sunnuntai-iltana : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, etten ehtinyt Gastroon aiemmin. Mutta työt on hoidettava.

      Josen mezet olivat kyllä makoisia. Helsingissä viinilehtikääryleitä saisi varmaan Foodoralla tms. tilattua, mutta en ole ihan varma mistä siellä päin äkkiseltään saa niitä...

      Poista
  9. Ihania asioita on viikkoosi osunut. Itsekin sain testiin noita luonnonkosmettiikkasarjan tuotteita. Kuulostivat mielenkiintoisilta. Voi sua onnellista matkan odottajaa ;) Mä ihailen koko ajan tuota sun kuvaa ja ihmettelen edelleenkin, että miksi en ole koskaan tajunnut kuvata siellä riippumattohuoneessa mitään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvasta tuli omasta mielestänikin aika kiva. Jotkut varmaan ihmettelivät kun harhailin välillä annosten kanssa johonkin... Rantamaisema oi ihan täydellinen tausta kirjalle ja makoisalle smoothielle.

      Poista
  10. Mahtava ohjelman täyteinen viikko sinulla takana! Hong Kongissa olen kerran käynyt, ja se teki suuren vaikutuksen etenkin ruokaelämysten osalta. Siellä idän ja lännen kulttuurit yhdistyvät kiehtovasti, muttei kuitenkaan ole niin sliipattu kuin Singapore. Pidät varmasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut Hongkongissa viisi vuotta sitten matkalla Australiaan mennen tullen pari päivää. Tykästyin kovasti ja nyt odotan matkaa kovin. Paljon ehdittiin viime matkalla, mutta paljon jäi kokemattakin. Nyt on jo paljon suunnitelmia, mutta päämäärättömään vaelteluun jätetään runsaasti aikaa.

      Poista
  11. No ei olleet lentoliput kyllä hinnalla pilattu, kelpaisi tännekin! :) Aurinkoista kevättä ja herkullista pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lentodiileissä on välillä vinkkejä ihan uskomattomiin tarjouksiin. Pari vuotta sitten nappasimme sitä kautta satasen liput Santorinille, mutta tämä taitaa olla vielä parempi diili.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.