Kaali -ceasar
½ l suikaloitua kaalia
2 viipaletta paahdettua maalaisleipää palasiksi revittynä
1 dl parmesan-lastuja
Kastike
Tee ensin aioli tällä helpolla ohjeella. Lisää joukkoon yksi muusattu anjovisfilee (käytän itse nestemäistä anjovista, saa aasialaisia elintarvikkeita myyvistä liikkeistä) ja pari tippaa worchester-kastiketta. Sekoita. Kaada kastike kaalisuikaleiden joukkoon ja sekoita. Tarjoa leipäpalasten ja parmesan-lastujen kanssa.
*viini saatu testiin maahantuojalta
I tasted cabbage ceasar some weeks ago, loved it and made also at home. With cabbage ceasar I served lamb entrecote and fresh grilled corn. Hardy's Stamp Shiraz Cabernet/received for test from importer worked well with the meal.
Cabbage ceasar
½ l thinly sliced cabbage
2 slices of bread, toasted and shred into pieces
1 dl parmecan shaves
Sauce
First prepare aioli using this easy recipe. Add an achovy fillet and few drops of worchester sauce. Mix. Add sliced cabbage, mix. Serve with bread and parmesan.
*wine received for test from the importer
Näyttää kyllä niin hyvältä tuo kaalisalaatti lampaanlihan kanssa, nam!
VastaaPoistaHerkullista viikonloppua Lumo!
Salaatti oli vähän erilainen tavalliseen Ceasariin verrattuna ja todella mehukas!
Poista