Matkalla jossain päin Suomea | Daytripping in Finland; Porvoo

 Vaikka loma on jo ohi, palataan vielä lomatunnelmiin. Kotimaan päiväretkeily jatkui toissa viikolla iltapäiväretkellä Porvooseen. Olimme jo viikkoa aiemmin ajatelleet ajaa Porvooseen, mutta silloin kaupunkiin luvattiin sadekuuroja, joten silloin suuntasimme Tallinnaan.








































Saimme nauttia aurinkoisesta päivästä Tallinnassa ja viikkoa myöhemmin aurinkoiisesta hellepäivästä nautittiin myös Porvoossa.

Kuljeskelimme vanhan Porvoon kaduilla, kahvittelimme ja kävimme kaupoissa. By Pia'silta ostin pellavatopin ja Siipan vaatimuksesta pysähdyimme myös Brunbergin makeistehtaan liikkeessä... Porvoo on monelle tuttu kohde ja useamassakin blogissa on tänä kesänä retkeilty Porvoossa -nytkin näin muutamia "tutun" näköisiä bloggaajia kameroineen Porvoon kaduilla. Pidetään tämä tällaisena siis kuvapostauksena ilman sen kummempia selostuksia. Porvoossa kävimme myös ruokailemassa hyvin, siitä lisää myöhemmin.



Summer vacation day trips continued with an afternoon in Porvoo. We had planned to got there already a week earlier, but ended up going to Tallinn due to rainy forecast to Porvoo. Now we got to enjoy a beautiful, warm and sunny day.

We strolled on old town streets, did some shopping and had a late lunch. More about that later on.






13 kommenttia :

  1. Ihania kuvia kauniista Porvoosta. Sinne olen halunnut jo pidemmän aikaa päästä. Nyt kuitenkin viikon päästä ollaan menossa Helsinkiin, joka Suomenlinnoineen on ollut toiveissani jo useana kesänä. Aina vaan kesällä tulee jotain muuta, niin ettei olla päästy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä tuntuu vain hujahtavan ohi. Viime kesänä piti jo käväistä Porvoossa, vaan ei "päästy", vaikka sehän on ihan Helsingin lähellä.

      Poista
  2. Porvoo on upea kaupunki <3
    Onnellinen olin kun sinne tänäkin kesänä pääsin päiväksi kiertelemään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Porvoo on kaunis! Sinne on kiva mennä käymään kauniina kevätpäivänä.

      Poista
    2. Porvoo on kyllä kiva päiväretkikohde.

      Poista
  3. Porvoo on kyllä visit-listalla tänä kesänä! Odotan vaan sellaista aurinkoista päivää tulevaksi, että päästään lähtemään päiväreissulle tutkimaan kauniin kaupungin katuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän niitä aurinkoisia päiviä elokuulle vielä tule. Kaupunkiin on avattu mielenkiintoisia uusia ravintoloita, mutta kävimme tsekkaamassa Sinnen kun ei siellä ole aiemmin käyty.

      Poista
  4. Minkä rotuinen tuo koiruli on?

    VastaaPoista
  5. Voihan Porvoo - jäit tänäkin kesänä käymättä! Vaan onneksi sinne pääsee myös syksyllä - ja silloin minulla on siellä parin päivän työkokous;)
    Ihania kuvia - kiitos tunnelmista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sittenhän pääset nauttimaan kauniin kaupungin tunnelmasta

      Poista
  6. Porvoo on ihana! On niin sopivan matkan päässä ja siellä on monta kivaa kahvilaa, ravintolaa, kauppaa ja paikkaa, missä poiketa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sicapelleen oli alunperin tarkoitus mennä, mutta se oli maanantaisin kiinni.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.