Raikas appelsiini-fenkoli-avokadosalaatti

Välillä 5:2-paastopäivinä tulee tehtyä vain kevyt salaatti. Tässäkin on varmasti vähemmän kuin 500 kcal, mutta hyvin sillä jaksoi seuraavaan aamuun eikä aamullakaan ollut karmivaa nälkää. Tämä käy hyvin myös lounassalaatiksi tai lisäkesalaatiksi.


Raikas appelsiini-fenkoli-avokadosalaatti yhdelle

1 appelsiini ohueksi viipaloituna
½ fenkoli peperinohueksi viipaloituna
1 pieni avokado kuutioituna
1 salottisipuli ohueksi viipaloituna

siideri- tai sherryviinietikkaa
suolaa
pippuriaOn 5:2 fast days I sometimes just make a light slad. This contains less than 500 kcal, but it took me to the next morning as the single dish of the day.


A fresh orange fennel avocado salad

1 orange siced thinly
½ fennel sliced very thinly
1 small avocado cubed
1 shallod sliced thinly

cider or sherry vinegar
salt
pepper

4 kommenttia :

 1. Ihanan raikkaan näköinen salaatti <3
  Mukavaa viikonloppua Lumo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihanan raikas salaatti, fenkoli tuo pirteyttä, appelsiini makeutta ja pähkinä täyteläisyyttä

   Poista
 2. Pakko kysyä tuosta 5:2 dieetistä, toimiiko ja mitkä päivät sinusta on helppo pitää 2 päivinä? Nimim. Tarttis tehdä jotain... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meillä toiminut. Ollaan noudatettu n. 85-90% vuodesta jo 4,5 v. ajan. Lähinnä matkoilla pastopäivät unohdetaan, mutta kotiin tultua palataan taas ruotuun. Yleensä pidämme paastopäivät ma ja ke, mutta niitä voi tarpeen, juhlapyhien ja menojen mukaan vaihdella kunhan kaksi paastopäivää tulee viikkoon. Paino on pudonnut molemmilla lähtöpisteestä 16-20 kg, kolesteroliarvonikin ovat kuulemma kuin nuorella tytöllä!

   Alkutotuttelun jälkeen on ollut helppoa, päiviin asennoituu niin että ne pidetään eikä mietitä asiaa sen kummemmin. Paastopäivinä haluan erikoisesti syödä hyvin, mausta tinkimättä, vaikka kalorimäärä jääkin n. viiteensataan. Täyty vain muistaa juoda paljon.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.