Häähumua | Wedding party

En ole vuosiin ollut häävieraana, mutta tälle kesälle tuli yksi hääkutsu tunnelmalliseen Villa Åkerblomiin. Onnekkaasti sääkin suosi -päivä jolle vielä alkuviikosta oli luvattu kaatosadetta- oli aurinkoinen ja lämmin, kunnon kesäpäivä ja hääpari saatettiin vihkiä ulkona.outdoor wedding juhla, häät, ulkovihkiminen

Häät, opaste, kyltti

häät, juhla
Hääkampaus, morsian, kampaus
Häät, vihkiminen
vihkisormus, kihlasormus, morsian
juhlahuoneisto, häät, juhla
Häät, juhla, juhlapöytä

Morsian oli kaunis, sulhanen komea ja parin onni vieraita liikuttavaa.

häät, juhlaruoka

juhlaruoka, häämenu


hääruoka, juhlaruoka,
häät, häämenu,


häämenu, hääruoka

Häät, hääruoka

pikkuleivät, häät


taateli, saksanpähkinä


häät, häämenu

Booli, boolibähde, hääjuhla
Katsokaa näitä ruokia! Häiden tarjoilut eivät olleet mahtua tarjoilupöydille. Tarjolla oli vartaita, salaatteja, juustoja, vihanneksia, hedelmiä... ulkona oli vielä grilli, josta haettiin grillattuja vihanneksia, kasviskoftia ja nyhtökauraa. Jälkiruoaksi Sulhasen äiti ja Marokosta tullut täti olivat tehneet kolmattakymmenettä lajia makeisia, pikkuleipiä ja leivonnaisia. Uskomattoman taidokkaasti tehtyjä herkkuja!

Harmittavasti päivän aikana kamera oikkuili, eikä suostunut aina tarkentamaan ja säädötkin jumiutuivat välillä. Joitin akuvia jäi ottamattakin tilanteen jo mentyä ohi, onneksi sain joitain ihan kivojakin kuvia. Onko kellään kokemusta onko tällaisten kameran selvästi sähköisten ongelmien korjaaminen kallista vai onkohan tässä kokonaan uuden rungon osto edessä jossain vaiheessa?

Kesämatkan ajaksi olen ajastanut blogiin muutamia postauksia - seuraa tämän hetken seikkailuja Euroopan kauniissa pikkukylissä ja viiniviljelmillä Instagramissa @lumolifestyleAttended a wedding last weekend. What a feast with Moroccan delicasies!

14 kommenttia :

 1. Voi näyttää niin täydellisen ihanilta nämä häät. Ihanilta näyttää tarjoilut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihastuttavat - ja vähän erilaiset tarjoilut.

   Poista
 2. Voi mitä tarjoiluita ovat äiti ja täti tehneet! Käsittämättömän kauniita hääherkkuja ja montaa sorttia. Kurjaa, että kamerasi on alkanut oikuttelemaan. Hyvää loman jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamera onneksi toimi hyvin matkalla, mutta jumitteli eilen taas vähän -jossain vaiheessa taitaa olla uuden rungon hankinta ajankohtaista.

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja tunnelmat ja noi herkut, apua! Ollaan jossain väli-iässä, että harvemmin tulee kutsuja häihin. <3 Kivaa reissun jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saimme toisenkin kutsun tälle kesälle, mutta silloin olimme matkalla. Kuvien perusteella nekin olisivat olleet viehättävät häät -ja taas vään erilaiset.

   Poista
 4. Voi, miten herkullisen näköiset tarjoilut!

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettämän ihanissa häissä olette kyllä olleet. Paikka vaikuttaa tosi tunnelmalliselta ja kivalta. Tarjoilut ovat tosiaankin olleet mahtavat. Häät ovat kyllä ihania juhlia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka oli tunnelmallinen ja luvattu sadesääkin muuttui yhdeksi kesän kauneimmista päivistä.

   Poista
 6. Voi kuinka upealta kaikki näyttää❤
  Harmi tuo kameran kenkkuilu, mutta hienoja kuvia olet saanut taltioitua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokin sähköinen vika siinä taitaa olla. Useinmiten toimii hyvin,mutta välillä menee jumiin. Pelkään pahoin, että huolto/korjaus on miltei samaa luokkaa kuin uusi runko.

   Poista
 7. Niin kaunista. Kiitos morsiamelle, kun sait näyttää yksityiskohtia hiuksista ja sormuksista. Juhlapöytä näyttää siltä, että siinä olisi viihtynyt kyllä mahdollisimman pitkän kaavan mukaan. Onnea hääparille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pöydässä tuli pyörähdettyä vielä silloinkin, kun oli jo todennut syöneensä tarpeeksi...

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.