Avokadocarbonara

Monet tuntevat avokadopastan sekä carbonaran, mutta millainen on avokadocarbonara? No tietenkin näiden kahden pasta-annoksen rakkauslapsi, jossa yhdistyvät molempien pastojen maut ja täyteläisyys. Avokadopastan sitruuna tästä helposti valmistettavasta arkiruoasta tosin puuttuu.



Pastaresepti, avokadoruoka

Avokadoruoka, pasta
Avokadocarbonara

1 avokado
1 munankeltuainen
1½ dl kuohukermaa
1 valkosipulin kynsi
½ sitruunan mehu
1½ dl parmesania tai vastaavaa kovaa juustoa
3 pekonisiivua
200 g spagettia
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
pippuria

Sekoita avokado, munankeltuainen, valkosipuli ja sitruunamehu tehosekoittimella. Lisää kerma vähitellen kunne koostumus on sileä.
Leikkaa pekoni palasiksi ja paista. Aseta sivuun.


Keitä spagetti suuressa kattilassa ohjeiden mukaan.
Sekoita oliiviöljy kypsän pastan kanssa. Lisää kastike, pekoni, parmesan, suola ja pippuri. Nauti.


6 kommenttia :

  1. Rakkauslapsi näyttää ja kuulostaa hyvältä :)
    Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua sinulle ❤️

    VastaaPoista
  2. Mä meinasin pudottaa silmät jo tuolla Instan puolella, niin herkulliselta näyttää tää sun pasta-annos!!!

    VastaaPoista
  3. Mielettömän hyvä idea! Tää on kokeiltava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä yhdistyy niin monta lemppariraaka-ainetta, ettei voi mennä vikaan!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.