Viisi viikon varrelta

Tällä viikolla on valettu uskoa itseen ja tulevaan, saatu iloa kukista sekä maisteltu taas uutta jäätelöä.


Kevät, kevätkukat

Lumikellot, kevätkukat, kevät



Narsissi, maaliskuu



Viime viikolla kaipailin kevään ensi merkkejä. Lumikellot ovat ensimmäisenä puskemassa hangen läpi, tänä vuonna ne ovat antaneet odottaa itseänsä. Viimein eilen bongasin ensimmäiset, oi iloa!  Narsissitkin kurottelevat valoa kohden talon seinustalla. Taitaa se kevät tulla vielä, vaikka tavanomaista kylmempää on ollut, luntakin on satanut ja jää on paikoittain vielä näennäisen paksua - meren jäälle en kyllä enää lähtisi, ihan kotikulmillakin avovesi on ollut  pari viikkoa jo näkyvissä.




Uskoa valettiin myös Yes Yes Yesissä, jossa Breyers-proteiinijäätelön lanseerauksessa puhuttiin Motivation Monday-teemalla omien unelmien jahtaamisesta, hyvinvoinnista,  rohkeudesta, ennakkoluulojen voittamisesta ja oman itsensä hyväksymisestä. Raikkaasta minttusuklaa-jäätelöstä tuunasin oman tötteröni.

Me suomalaisethan olemme hiemsn poikkeaviä jäätelön ystäviä; me syömme jäätelöä ympäri vuoden, minullekin jäätelö maistuu niin talvipakkasilla kuin kesähelteillä.



Kevätkukat, kukkakimppu, floristi


Viimeviikkoisesta kevätkimpusta on ollut iloa vielä tällä viikollakin. Tulppaanit elivät omaa elämäänsä varsien kasvaessa. Kun tulppaanit olivat lakastuneet, siirsin vielä kukkivat loput kukat toiseen maljakkoon, jossa ne edelleen ilahduttavat.








Tammer-Tukku julkisti uuden Fanni K-sisustusmallistonsa kuluneella viikolla. Mallisto rakentuu rustiikkisista ja pehmeästi sävytetyistä kodinsisustus-, keittiö- ja lifestyle-tuotteista joihin inspiraatiota on haettu saaristosta ja matkoilta.




4living-mallistossa on tänä kesänä mm. kasvikuoseja, ruokomattoja- ja koreja, mustavalkoisuutta, mutta myös pastellisävyjä. Vaaleanpunainen on kevään suosituimpia sävyjä.





Maku Kitchen Lifen valikoimasta löytyy keittiöön kaikki ruoanlaittovälineistä ruokailuastioihin. Eilen kävinkin ostamassa sarjan korkean vuoan pääsiäis/synttärikakkua varten.




Maaliskuussa on esitelty paljon kevään uutuuksia.  Viestintätoimiston tilaisuudesta saatu Eva Solon termoskannu on yksi viime aikojen onnistuneimmin muotoilluista käyttöesineistä. Puukahvaisessa  mattamustassa termarissa on tyylikäs skandimuotoilu. Siitä on tarjoiltu jo niin kuumaa kahvia kuin laitettu vähän tyylikkäämmin tarjolle kylmää laatikkovalkoviiniä tikijuhlissamme.
Rannekoru kälyni tekemä/Design Laakso Sundman, muki ystävältä vuosia sitten.

Oletko jo nähnyt kevään merkkejä ja maistuuko sinulle jäätelö vain kesähelteillä vai ympäri vuoden? 

16 kommenttia :

  1. Kyllä se kevät sieltä tulee! Ihanan toiveikkaita kuvia sinulla hangesta puskevista lumikelloista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylmän talvenkin uskoo loppuvan kun ensimmäiset lumikellot puskevat hangen läpi.

      Poista
  2. Nämä sun kuvasi on vaan taas niin mahtavia. <3

    VastaaPoista
  3. Voi ihanaa nuo lumikellot! Jokohan se kevät olisi tulossa ;)

    Tammertukun tilaisuus oli kiva. Harmi, että oltiin eri aikaan liikneteessä.

    Huomioni kiinnittyi tuossa viimeisessä kuvassa rannekoruun. Todella kiva idea ja hienosti toteutettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumikellot ovat minulle kevään lähettiläitä, ne julistavat aina hangen läpi puskiessaan talven selän taittuneen.

      Poista
  4. Niin ihania kuvia ja hei kyllä kevät nyt tulee ja yllättää. <3 Mukavaa sunnuntaita Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänän olikin superkeväinen päivä, jää ja lumi sulivat ihan silmissä. Kyllä se kevät sieltä tulle ihan kunnolla.

      Poista
  5. Jätski maistuu kyllä läpi vuoden. Tuota termaria olen ihastellut aiemminkin blogeissa, mielestäni kaunein termari johon olen törmännyt. Oli kiva nähdä sinua Tammer-Tukun tilaisuudessa. Itse ihastuin kovasti Maku kitchen life:n paistinpannuihin.
    Mukavaa sunnuntaita sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva nähdä!

      Kaipailin liikkeessä netistä bongaamaani korkeareunaista Makku kitchenin kakkuvuokaa. Sellainen piti hakea eilen Heinon tukusta kun Flamingosta ei löytynyt. Torstaina testailen korkean kakun tekoa.

      Poista
  6. Oi oi, et sä petä koskaan Tuuli, aivan ihania kuvia jälleen. Upea tuo valkoinen lautanen ja tuo kannu on mun toivelistan ykkönen nro 1.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannu on todella kaunis yksinkertaisuudessaan. Keväällä tulee kuume hankia uutta kotiin, vaikka kaapit pullistelevat jo ennestään...

      Poista
  7. Lumikelloja en ole vielä nähnyt mutta mustarastaan olen kuullut laulavan! Se on varma kevään merkki :) Muutenkin linnut visertävät aamuisin niin iloisesti.
    Fanni K -mallisto hurmasi myös minut ja meistä tuli ystäviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustarastaan kuulin myös pari iltaa sitten laulavan. Ihana keväinen ääni.

      Poista
  8. Meillä ei näy vielä minkäänlaista viherrystä pihalla. Seinustalla mihin ne ensin ilmaantuvat on vielä niin iso
    kinos. Kivoja tapahtumia on ollut sinullakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäiset krookuksetkin olen bongannut, nyt ne tosin taitavat peittyä lumeen. Kyllä kevät kuitenkin puskee eteenpäin pikku takapakeista huolimatta

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.